Clubkampioenschappen 2021

Sla jij de hardste service? Speel jij de hoogste lob? Of breek jij het record van de langste tenniswedstrijd? De Clubkampioenschappen staan dit jaar in het teken van TENNIS OLYMPICS - Faster, Higher, Stronger. Of je pas net begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen. Dus schrijf je snel in! 

Vorig jaar waren de clubkampioenschappen een groot succes. Dit jaar kun je naast tenniswedstrijden met hopelijk prachtig weer, wederom genieten van internationale maaltijden. Ook organiseren we een wijnproeverij en een pubquiz. Er komt een zangeres,  leuke spelletjes, zoals een snelheidsmeter én je kan, als de coronamaatregelen dat toelaten het EK-voetbal en Wimbledon op groot scherm bekijken.

Jeugd (geel & groen) (inschrijving gesloten)

Onder begeleiding van onze trainers zijn van zaterdag 3 juli – zondag 11 juli de clubkampioenschappen voor de jeugd (geel/groen). Op verzoek van ouders is dit een week eerder dan de senioren, omdat het anders samen zou vallen met de laatste schoolweek. Trainende jeugd mag gratis meedoen. 

Schrijf je in: Clubkampioenschappen Jeugd

Jeugd (oranje & rood) (inschrijving gesloten)

Voor de jeugd met een rode en oranje bal organiseren we een apart Kids Event. Voor oranje op woensdag 7 juli van 16.00 - 18.00 uur met aansluitend friet. En voor rood op vrijdag 9 juli van 16.00 - 17.30 uur met aansluitend friet.

Geef je op voor het Kids Event (oranje & rood)

De trainingen voor de jeugd vervallen tijdens de jeugd clubkampioenschappen.

Senioren (inschrijving gesloten)

Van vrijdag 9 juli – zondag 18 juli zijn de clubkampioenschappen voor alle senioren. De wedstrijden zijn op zaterdag en zondag de hele dag en starten doordeweeks vanaf 18 uur. 

Je schrijft je in op je eigen niveau voor maximaal twee onderdelen: enkel, dubbel, mixed dubbel. De wedstrijden gaan om twee gewonnen sets, bij de enkel is de derde set een volledige set, bij de dubbels is dat een super-tiebreak. Je speelt in ieder geval twee wedstrijden in een poule, daarna volgt een afvalschema. 

Heb je geen partner en wil je dubbelen? Schrijf je dan ook in, dan bekijken wij of we een goede match voor jou kunnen vinden.

Schrijf je in: Clubkampioenschappen Senioren

Hulp gevraagd

Heb je zin om ons te helpen met organiseren, dan is dit je kans. Mail ons op [email protected]

Tot snel op de baan!

Benedikte, Brigit, Caroline, Cees, Eline, Ivo, Maaike, Paul en Wilbert