Terugblik Clubkampioenschappen Senioren 2023: ouderwets gezellig

Toen wij als CK-commissie in maart voor het eerst bij elkaar kwamen, was onze eerste taak om het thema te bepalen. Dit jaar waren we er vrij snel uit – we wilden het ouderwets gezellig maken. En dat is, dankzij jullie, gelukt!   Wij zouden een boek kunnen schrijven over de spannende super-tie breaks, de genadeloze dropshots, of de weergaloze come-backs, maar dat doen we niet. We houden het kort en krachtig – dus bij deze de Clubkampioenschappen in 1 minuut.

123 wedstrijden: 119 spelers hebben samen 123 wedstrijden gespeeld, en dan hadden we vrijdag avond nog helemaal vrij voor een inhaal competitie dag.

44 winnaars: in 30 onderdelen die met mooie prijzen naar huis gingen en niet te vergeten hebben we 88x aardbeien met slagroom uitgedeeld aan alle finalisten.

 

 

 

 

 

Enz enz…  

De temperatuur: het was warm, warm, warm… maar met emmertjes water, veel drinken en een mindset van ‘we zitten op Mallorca’ hielden wij het hoofd koel.  

Pub Quiz: Dames 6 hebben een fantastische pub quiz georganiseerd. Met ouderwets gezellige vragen waar onze kennis van de jaren 70 en 80 erg op de proef werd gesteld. En er moest gerend worden (Ren je rot..)! 

BBQ en Feest: Op vrijdagavond was het feest. Eerst een super lekkere BBQ verzorgd door Johan en Natalia en daarna de wereldberoemde volkszanger Rick van Egmond die iedereen op het terras, de banen en zelfs door heel Bilthoven liet dansen. De politie heeft Johan professioneel afgewimpeld (omdat het iets te hard zou zijn J ).

Het sjoelen: Na elke wedstrijd mocht je sjoelen voor een gratis drankje, of je nou gewonnen had of niet. Sommige van jullie waren fanatieker in het sjoelen dan op de baan…  

De toeschouwers: Heel veel mensen kwamen kijken en hun favoriete speler aanmoedigen. Er werd wat afgesjouwd met waterflesjes, handdoekjes, pleisters en van alles. De support werd erg gewaardeerd.  

Het eten: Elke avond maakten Johan en Natalia weer de lekkerste gerechten klaar, en daar is goed gebruik van gemaakt. Op de eerste zondag waren we bijna door de ijsjesvoorraad heen, maar die is gelukkig snel aangevuld.  

Poffertjes: In het finaleweekend zijn er honderden poffertjes gebakken en gegeten. Op zondag werden de poffertjes zelfs naar de supporters aan de baan gebracht – wat een service. 

Dat was zo maar een greep uit de vele highlights van het toernooi. Volgend jaar zijn we er weer, en dan is het lustrum, dus dan mikken we op minimaal het dubbele aantal deelnemers – jij doet toch ook mee?  

Oproep Lijkt het je leuk om deel te gaan uitmaken van onze organisatiecommissie?  Geef je dan snel op ([email protected]).

Hartelijke groet van de CK-commissie:   Brigit, Paul, Maaike, Benedikte, Folker, Carolien, Cees