Training: jeugdtraining 12-17 jaar

De inschrijving voor de zomertraining 2018 jeugd is open tot en met 21 maart 2018 (dit was 14 maart, 1 week langer open).

Klik hier om naar het online inschrijfformulier te gaan.

De trainingen worden gegeven vanaf 3 april 2018, met uitzondering van de schoolvakanties. We starten in 2018 met een pilot seizoensverlenging waarbij de reguliere trainingen in een cyclus van 26 weken worden gegeven buiten. De definitieve trainingskalender zal eind maart op de website worden gepubliceerd. Voor training is lidmaatschap altijd vereist maar wanneer trainingen stoppen stopt niet automatisch lidmaatschap. Opzeggen kan tot 1 december voor het daarop volgende jaar.


Bij ontvangst van het inschrijfformulier na de sluitingsdatum vindt alleen indeling plaats voor zover er nog ruimte is. Voor aanvang van de trainingen krijgt u bericht over de indeling. Als er nog vragen zijn kunt u een mailtje sturen naar de hoofdtrainer Arjan v.d. End, [email protected]

Let op: voor kinderen die onderdeel uitmaken van de selectie zijn er aparte schema's binnen en buiten. Selectie en communicatie loopt apart via de trainers.

Met sportieve groeten,

Arjan van den End
Danny Egter
Samantha Verweij
Edgar Schalkwijk

Lesreglement_betalingsvoorwaarden_tennistraining_junioren_en_senioren_2018.doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 2282896

Address

Burgemeester van der Borchlaan 11
3722 GZ Bilthoven
Nederland