Corona Update: vanaf 1 juli terug naar 'bijna normaal', met 1.5 meter

28 juni 2020


Goed nieuws, vanaf 1 juli gaan we weer terug naar 'bijna normaal', met 1.5 meter. Iedereen mag vrij tennissen (zonder toezicht) en met de opening van het clubhuis en het terras komt de gezelligheid ook weer terug op het park. Tijdens trainingen en bij het tennissen, in het spel bij wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1.5 meter afstand niet, maar buiten het tennissen en buiten de baan geldt de 1.5 meter wel. Een high five en handen schudden doen we dus nog even niet. De scoreborden kunnen we wel weer gebruiken. 

Clubhuis en terras
Danny & Annegien kijken er naar uit ons weer te verwelkomen. Buiten op het terras, of binnen in het clubhuis. Met een nieuwe tap met 3 lekkere biertjes, een uitgebreide wijnkaart en een restyling van het clubhuis/terras zijn ze er helemaal klaar voor. Dus kom gezellig een drankje drinken voor of na het tennissen. Houd wel altijd 1.5 meter afstand.

* Geef elkaar de ruimte en volg de looproutes bij en in het clubhuis 
* Maak gebruik van de aangegeven zitplaatsen op het terras en in het clubhuis (geen staanplaatsen)
* Bestel en haal je drankje op de aangegeven plek
* De kleedkamers zijn open, maar ook hier geldt: kleed je zo veel mogelijk thuis om en gebruik de kleedkamers en douches zo min mogelijk. 

Check hier de foto's van looproute en de bar.

Online afhangen
Het online baan reserveren zijn we inmiddels gewend en werkt fijn, dat houden we zo. Het afhangbord in het clubhuis gebruiken we nog niet. Zo kunnen we de drukte op het park onder controle houden en wordt het clubhuis zo min mogelijk belast. Dat is vanuit corona en hygiĆ«ne oogpunt wel zo veilig. 
Let wel, heb je een baan gereserveerd maar kan je toch niet komen. Annuleer de reservering dan, zodat anderen de baan kunnen gebruiken

Introducees en publiek
Vanaf 1 juli kan je ook weer introducees meenemen. Dat kan je aangeven bij de reservering. Meld je voor het spelen bij de bar, daar kan je betalen. Check hier de introducee regeling

Publiek is vanaf 1 juli ook weer toegestaan, dus je mag kijken bij de training of wedstrijden van je kinderen of vrienden. 

Basisregels
Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel van kracht, dus houd afstand bij de fietsenstalling, het wachten voor een baan, op het terras en in het clubhuis. En neem de hygienemaatregelen in acht. (als je klachten hebt blijf je thuis, was je handen regelmatig en vermijd drukte).

Meer weten over de maatregelen en versoepelingen in de sport? Lees dan de informatie op de website van KNLTB

Nieuwscategorieën