Een sportief 2019, park morgen weer open en verzoek pasfoto's

06 januari 2019

Beste leden,

Allereerst een gezond en sportief 2019 met veel tennisplezier gewenst! In dit bericht twee onderwerpen: opening/sluiting park vanaf morgen en verzoek aanleveren pasfoto's t/m 25 januari.

Opening en sluiting park

Vanaf morgen maandag 7 januari vanaf 9:00 gaat het tennispark weer open en om 22:30 sluiten (in het weekend 18:00). De opening en sluiting van het tennispark zal gebeuren door JBA beveiliging die ook een oogje in het zeil houden.  Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten de komende periode dus het is verstandig zelf wat extra drinken mee te nemen en er met sanitaire stops rekening mee te houden.

Voor meer informatie over de winterregeling en reserveren banen KLIK HIER.

VOORBEHOUD: opening van de gravelbanen alsmede beschikbaarheid van verlichting t/m begin maart. Door onder andere onderhoud, weer, staat van de banen en voorbereiding nieuwe seizoen zullen deze niet altijd beschikbaar zijn en dit is niet altijd van tevoren te plannen (we proberen dit uiteraard wel voor zover dat kan). Reserveren van een smashcourtbaan geeft de meeste zekerheid.

Pasfoto's


De KNLTB gaat begin februari het proces in om nieuwe pasjes te drukken. In tegenstelling tot andere jaren zal er naar verwachting geen jaartal meer op staan en krijgen leden een doorlopende pas zolang het lidmaatschap geldig is. Dat heeft voordelen, niet elk jaar een nieuw pasje meer (scheelt o.a. plastic). 

We willen daarom vragen of alle leden die geen pasfoto op hun pasje hebben, of een sterk gedateerde foto, een nieuwe pasfoto zouden willen aanleveren. Het moet wel een pasfoto zijn waar het gezicht duidelijk herkenbaar op staat. De eisen zijn iets minder streng dan op een paspoort of rijbewijs maar komen wel in de buurt. Andere foto's zoals actieve foto's of vakantiefoto's zal het systeem in eerste instantie accepteren maar helaas later afwijzen wat veel werk oplevert. Dus verzoek is een pasfoto te gebruiken. Verstrekken kan op twee manieren (uiterlijk 25 januari 2019 dan kan de KNLTB ze als het goed is nog meenemen): 

1. Zelf via "MijnClub" of de KNLTBApp onder "Mijn profiel" een nieuwe pasfoto uploaden. 
2. Een nieuwe pasfoto mailen naar [email protected] en aangegeven bij welk lid de pasfoto moet worden opgenomen in de administratie. 

Met sportieve groet, 

Bestuur TC Bilthoven

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 228 2896

Address

Burgemeester van der Borchlaan 11
3722 GZ Bilthoven