Opening park en bespeelbaarheid banen in winterperiode

04 november 2019


In de winterperiode kan er op een aantal banen worden getennist, zolang de weersomstandigheden het toelaten.

De openingstijden van het park en beschikbare banen zijn:
  • Tot en met 17 november (laatste speeldag competitie) zijn alle banen beschikbaar
  • Van 18 november tot 21 december zijn de banen 3, 4, 7, 8, 9, 10 beschikbaar. (9 en 10 voor wintertraining) Om 22:00 uur gaat het licht uit.
  • Het park is gesloten in de periode van za 21 dec - 20 jan, met uitzondering van de wintertrainingen, deze zullen wel doorgaan.
  • Vanaf 20 januari tot en met de start van het seizoen zijn de banen 3, 4, 9, 10 beschikbaar. (9 en 10 voor wintertraining) Om 22:00 uur gaat het licht uit.
  • NB. Niet spelen op baan 3 en 4 vlak na nachtvorst, want bij opdooi van de banen zijn ze erg zacht en is spelen schadelijk
  • De beschikbaarheid van de banen is te zien in de ClubApp. Indien ze niet bespeelbaar zijn vanwege water of vorst overlast, zullen we dat in de app aangeven
  • Het afhangen van banen loopt vanaf heden via de ClubApp
  • In de winterperiode zijn het clubhuis en de bar dicht. De zijdeuren van het clubhuis zijn wel open zodat leden naar het toilet kunnen. 

NB. Heb je de KNLTB ClubApp nog niet, download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store. 

Download de KNLTB ClubApp voor iOS
Download de KNLTB ClubApp voor Android 

Via het mailadres wat bekend is bij TCB heb je al eens een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp.

Met deze app blijf je ook op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging. Zo kan je onder andere een maatje zoeken om mee te tennissen, uitslagen en standen van de competitie bekijken en als de vereniging daar gebruik van maakt, via de app kan je dus een baan reserveren.

Bestuur TCB

Nieuwscategorieën