Sponsornieuws Nijland, Capello, Nobel, Settlers en Oscar Prent Assurantiën

10 september 2018

Nijland Makelaars en Kapsalon Capello verlengen samenwerking
 
Nijland Makelaars en Kapsalon Capello zullen TC Bilthoven ook de komende jaren blijven ondersteunen. Beide partijen zijn al langere tijd aan onze club verbonden en daar komen nu dus nog een paar jaar bij. Het spreekt voor zich dat wij als club erg gelukkig zijn met zulke loyale partners.
 
Nobel Vermogensbeheer breekt sponsorcontract open
 
Een van onze andere sponsoren, Nobel Vermogensbeheer, heeft het huidige sponsorcontract opengebroken en verlengt. Ook Nobel Vermogensbeheer is al enige jaren een trouwe sponsor die naast het reguliere sponsorschap altijd klaar staat om onze evenementen nog eens extra te ondersteunen. Logisch dat wij als bestuur blij zijn dat we de samenwerking met Nobel Vermogensbeheer kunnen voortzetten.
 
Settlers terug als sponsor TC Bilthoven
 
Restaurant Settlers keert na een korte afwezigheid terug als sponsor van TC Bilthoven. Onderdeel van deze hernieuwde samenwerking is onder andere dat leden van TC Bilthoven op vertoon van hun TC Bilthoven KNLTB lidmaatschap kaart een korting krijgen van 10% op de eindafrekening. Nog meer reden dus om snel een tafel bij Settlers te boeken. Deze actie geldt overigens niet in combinatie met andere acties. 
 
TC Bilthoven sluit sponsorovereenkomst met Oscar Prent Assurantiën
 
Nog meer goed nieuws van het sponsorfront. TC Bilthoven en Oscar Prent Assurantiën hebben de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking aangegaan. Henriette de Jong legt namens Oscar Prent Assurantiën uit waarom ze juist voor TC Bilthoven hebben gekozen als partner.
 
“Als Bilthovens bedrijf vinden wij het belangrijk om juist binnen de gemeente wat meer te betekenen voor elkaar. Wij voelen ons betrokken bij de club en leren onder de tennisactiviteiten veel nieuwe mensen kennen. 
 
Voor onze dienstverlening als onafhankelijk financieel adviseur binnen de branche van de Verzekeringen en Hypotheken is persoonlijke betrokkenheid van groot belang. Door het delen van ervaringen van onze huidige relaties krijgen anderen ook het vertrouwen om ons te benaderen.  
 
Voor de club zijn de inkomsten ook van groot belang er is immers een prachtig terrein te onderhouden. Een club waar ik persoonlijk altijd weer trots op ben als er competitieleden van andere verenigingen met veel enthousiasme en bewondering  het park op komen waardoor we weer bewust zijn van wat we hebben”.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 2282896

Address

Burgemeester van der Borchlaan 11
3722 GZ Bilthoven