Uitnodiging openingstoernooi 30 maart (senioren)

10 maart 2019

Lieve tennissers, 

Dit jaar bestaat onze club 85 jaar! Zo’n jaar vraagt om een goede start en hoe kan dat nou beter dan met het enige echte Openingstoernooi van TC Bilthoven. 

Iedereen die zin heeft om weer de baan op te gaan is welkom voor een paar leuke wedstrijdjes.   Het toernooi vindt plaats op zaterdag 30 maart van 12.30 tot 16.30 uur. Vanaf 11.45 uur zijn jullie welkom, voor een kop koffie, taart en gezelligheid. Dames team 3 (vrijdagavond competitie) is gevraagd om het dit jaar te organiseren en dat doen we met plezier! Je speelt met je tennis-partner meerdere wedstrijden van ruim een half uur en we sluiten af met het bekende “rondje rond de baan”. 

Vanaf 16.30 uur zijn er eveneens tennisclinics voor de jeugd (meer informatie in aparte mail naar de jeugd) en gaan wij aan de welverdiende borrel met happen. Heb je zin om mee te doen schrijf je dan in samen met je dubbelpartner vóór 26 maart as. 

Wat te doen?? 
 1.  Schrijf in als dames of als herendubbel team (niet als mixed team dus). 
 2. email sturen aan: [email protected] 
 3. Vermeld de beide speelsterktes, zodat er een goede indeling kan worden gemaakt. 
   
   Naam 1: .........Speelsterkte Dubbel: 
   Naam 2: ........Speelsterkte Dubbel: 
   Aantal Borrel.......(=inclusief inschrijfgeld)
 4.  Inschrijving sluit 26 maart; er kunnen 40 dubbelteams meedoen (op volgorde van binnenkomst). 
 5. Tijdstip: vanaf 11:45 uur ontvangst; wedstrijden tussen 12.30 - 16.30 uur met aansluitend een borrel (je speelt 3 wedstrijden van 35 minuten). 
 6. Inschrijfgeld: € 20 EUR per dubbelteam (cash betalen bij binnenkomst); incl. koffie, taart en iets lekkers bij de borrel. 
 7. Deelnemers: iedereen die op zijn/haar eigen niveau een paar dubbelwedstrijden wil spelen. 
 8. Publiek: natuurlijk zeer welkomHoud bij slecht weer je mail in de gaten. Uiterlijk vrijdagavond 22 uur beslissen we of het wel/ niet doorgaat.  Mocht je, nog voor de aanvang van het tennisseizoen, het nieuwe 
lustrumshirt willen hebben kom dan naar de  “pas-momenten” in het clubhuis op 6 maart tussen 19-21 uur en op 12 maart voorafgaand aan de ALV.  
 
Allen, graag tot ziens op de 30ste of eerder op de ALV.   
 
Sportieve groet, Vrijdag Dames team 3 (35+)   
 
Eva Gransier 
Charlotte van Wijngaarden 
Ingrid Hogenhout 
Ellen Bark 
Juliette Juten 
Peggy Burghouts 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 228 2896

Address

Burgemeester van der Borchlaan 11
3722 GZ Bilthoven