Vacature Fulltime Trainer

24 oktober 2020


TC Bilthoven is op zoek naar een enthousiaste, betrokken trainer om het team te versterken. Wij zoeken een professionele, ambitieuze, allround fulltime trainer die in het bezit is van minimaal een KNLTB A-licentie. Een B- en/of C- Licentie is een pré. Daarnaast verwachten we een actieve rol bij ledenwerving en het stimuleren van wedstrijd spelen, zoals deelname aan competitie, clubkampioenschappen en andere clubactiviteiten.

Onze club
TC Bilthoven is uniek gelegen in het bos aan de rand van de Utrechtse heuvelrug met 8 gravel- en 2 smashcourtbanen, allemaal voorzien van Ledverlichting. De club heeft ruim 900 leden en is aantrekkelijk voor zowel families, de wedstrijd- als de recreatieve tennisser. Met een groep van 5 trainers verzorgen we tennislessen voor de jeugd, senioren en prestatieve tennisser. TC Bilthoven komt uit in de KNLTB Competitie en organiseert jaarlijks clubkampioenschappen en een Open Toernooi. Als trainer bepaal jij voor een groot deel het plezier wat mensen aan de sport beleven en in grote mate ook het succes van de vereniging. Daarom vinden we een goede samenwerking met bestuur en vrijwilligers belangrijk. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, ook betrouwbaarheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Wat kun je verwachten?
Een leuke en uitdagende functie binnen een gedreven team met enthousiaste, ervaren trainers. We bieden een ZZP-contract met uitstekende voorwaarden zoals een passend uurtarief (afhankelijk van licentie) voor training en clubactiviteiten en vele extra voorzieningen m.b.t. kleding en materialen (via onze sponsor).

Iets voor jou?
- Ben jij in het bezit van minimaal een geldige KNLTB A-licentie;
- Ben je een teamplayer en werk je graag met collega’s samen?
- Vind je het leuk om te werken met tennissers van ieder niveau (zowel prestatief als recreatief), jong en oud?;
- Wil je werken in een inspirerende omgeving in de bossen van Bilthoven?
- Ben je beschikbaar vanaf april 2021?

Ben jij die enthousiaste trainer die wij zoeken of wil je verdere informatie over deze vacature? Stel je vragen of stuur je motivatie en CV dan uiterlijk 25 november naar [email protected], Steven Chamuleau.  

Nieuwscategorieën