Vacature Ledenadministrateur

10 juni 2019


Vacature Ledenadministrateur

TC Bilthoven is een club met bijna 800 leden. Voor onze ledenadministratie zoeken we iemand die een bijdrage wil leveren aan de ledenadministratie. Deze functie kun je vanuit huis en in je eigen tijd doen. Je hoeft er geen vergaderingen voor bij te wonen.

De werkzaamheden nemen naar schatting gemiddeld zo'n 4 uur in de week in beslag. Er is een vrijwilligers vergoeding van 100 euro netto per maand beschikbaar. 

Werkzaamheden:
Het verwerken van de aanmeldingen van nieuwe leden en de mutaties van gegevens van huidige leden. Het begin en het einde van van het seizoen zijn meestal de piekmomenten voor de ledenadministratie. Dan is het even wat werk om alle aanmeldingen, overschrijvingen en opzeggingen op tijd te verwerken en door te geven aan de KNLTB, diverse Commissies en Penningmeester. Je bent dan een belangrijke schakel in communicatie naar leden toe. Je helpt ze in het begin om wegwijs te worden binnen de vereniging door ze van de juiste informatie te voorzien en jij zorgt ervoor dat we andersom de juiste gegevens van de leden hebben.

Tijdens het seizoen is het vaak nog een kwestie van enkele wijzigingen (bijv. adreswijzigingen bij verhuizingen) doorvoeren of nieuwe leden aanmelden bij de bond zodat ze gauw mee kunnen doen aan de wedstrijden.

Onze ledenadministratie wordt bijgehouden in het eenvoudige en gebruiksvriendelijke programma KNLTB.Club.

Vind je het leuk om TC Bilthoven te helpen, heb je gevoel bij administratie en werk je nauwkeurig? Of heb je verdere vragen over de functie? Neem dan even contact op met Willem Jacob Netto ([email protected]). 

Bestuur TCB

Nieuwscategorieën