Competitie: seniorencompetitie 17+ (voorjaar)

TC Bilthoven doet mee aan verschillende vormen van seniorencompetitie die de tennisbond KNLTB organiseert (overigens is het in zeker de sterkste klassen ook mogelijk om jongere spelers dan 17 te hebben). Competitie bestaat zowel in het voorjaar als najaar. De grootste competitie is in het voorjaar (april - juni). De seniorencompetitie is onder te verdelen naar:

1. Districtscompetitie midden

Competitie in de regio Midden Nederland kent competitievormen op meerdere dagen. Bij TC Bilthoven spelen we mee op dinsdag/donderdag ochtend, vrijdagavond en zaterdag. In de bijlagen onderaan de pagina is informatie te vinden over teams en baanschema voorjaar 2018. Alle niveau's van 2 t/m 9 komen voor. Op zaterdag spelen we met het hoogste team Topklasse waarbij de speelsterkte 2/3 en dat loopt door tot speelsterkte 9 bijvoorbeeld op vrijdagavond. Hoewel formeel onderdeel van de landelijke competitie categoriseren we ook de nieuwe 8 & 9 competitie op zondag onder de noemer "districtscompetitie". Competitie spelen is dus voor iedereen.

Technische Commissie District & 8/9 competitie: Jolande ten Berg, Saskia Leijten, Marike Kalf

[email protected]

 

2. Landelijke competitie

De landelijke competitie wordt centraal georganiseerd en is op het hoogste niveau echt "landelijk". De competitie zijn echter zeker niet alleen op het hoogste niveau maar op alle niveau's inclusief gemengde, heren, 17+ en 35+ competitie.

Ons hoogste gemengde team speelt op hoofdklasse niveau (speelsterkte 1-2) en bestaat uit een mix van spelers die bij ons zijn opgegroeid aangevuld met talenten en ervaren spelers. We hebben ook 5 herenteams van 1e klasse t/m 5e klasse. Dit loopt van speelsterkte 2 t/m 6 ongeveer. Ook is er een 35+ hoofdklasse heren team.

In de bijlagen onderaan de pagina is informatie te vinden over teams en tevens het baanschema voor de zondagen in voorjaar 2018.

Technische Commissie Landelijk: Willem Jacob Netto

[email protected]

 

Baanschema_2018_zondag_voorjaar_V1.xlsx Competitieteams_zondag_2018_senioren_V3.docx speeldata-voorjaarscompetitie-2018.pdf Baanschema's VJC vrijdagavond 2018.xlsx Tennisteams en wedstrijdschema senioren Voorjaarscompetitie 2018 do-vrij-zat-zo8en9.xlsx Baanschema's_zaterdagcompetitie_2018_V2.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 2282896

Address

Burgemeester van der Borchlaan 11
3722 GZ Bilthoven
Nederland