Competitie: Seniorencompetitie 17+ (najaar 2020)

Inschrijving najaarscompetitie open t/m 25 juni

Door de corona-maatregelen is de voorjaarscompetitie uitgesteld naar het najaar.

Wedstrijden spelen maakt tennis leuker, het stimuleert je meer te tennissen en het is ook gezellig. Dus doe mee en schrijf je in. Er is een competitie voor elk niveau. Doe je ook mee?

Wil je je aanmelden voor de najaarscompetitie, dan kan dat door het inschrijfformulier te mailen aan [email protected]. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 25 juni 2020.

Spelers tekort? Geef dat ook even aan, mogelijk hebben de competitieleiders nog wel een aanvulling. Heb je nog geen team en wil je wel graag meedoen aan de competitie, schrijf je dan in. Wij proberen een team voor je samen te stellen!

Op het inschrijfformulier vind je een overzicht van alle competitie mogelijkheden. Op vrijdagavond is er helaas geen ruimte meer, op de andere dagen wel. Doe je ook mee?

Kijk voor alle speeldata in het overzicht Speeldata Competitie Najaar 2020.

Zondagmiddag 8&9 competitie
Deze competitievorm is door de KNLTB in 2018 geïntroduceerd en blijkt een groot succes. Ook bij TC Bilthoven hadden we afgelopen voorjaar twee enthousiaste teams die hier aan mee hebben gedaan. Deze competitievorm is vooral geschikt voor spelers die willen beginnen met competitiespelen en op deze manier een beetje willen ‘inkomen’ in het spelen van wedstrijden. Ook is het een leuke manier om spelers van je eigen niveau te leren kennen en ook uit op andere tennisbanen te spelen. Je speelt op de zondagmiddag vanaf 17.00 uur,  zowel uit als thuis. Een team kan bestaan uit dames, heren of gemengd.   Je hoeft je niet als heel team op te geven, wij maken een indeling op basis van inschrijvingen. Wil je meer informatie voordat je je inschrijft? Bel Mirjam Meier, onze 8/9 ambassadeur op 06-5124 8416, of vraag het aan de trainers. 

Financiële bijdrage
De kosten voor deelname aan de competitie bedragen €137,50 per dubbelteam bij 4/5 wedstrijden en € 190,00 per dubbelteam bij 6/8 wedstrijden. Dit betreft het inschrijfgeld bij de KNLTB en de aanschaf van 2 resp. 4 blikken ballen. Dit bedrag wordt bij de aanvoerders automatisch geïncasseerd. Wil je dit binnen je eigen team verrekenen? De ballen zijn jullie eigendom en mag je als team na afloop uiteraard mee naar huis nemen.

We zien je inschrijving graag tegemoet via [email protected]

Met sportieve groet, 

Competitieleiders

Jolande ten Berg                    06 - 30 62 92 56
Marike Kalf                             06 - 48 44 79 98
Saskia Leijten                        06 - 42 72 28 95   

Inschrijfformulier_najaarscompetitie_2020.docx