Competitie: Seniorencompetitie 17+ (voorjaar 2020)

Inschrijving voorjaarscompetitie geopend

Wedstrijden spelen maakt tennis leuker, het stimuleert je meer te tennissen en het is ook gezellig. Wist je dat bijna 200.000 mensen meespelen in de voorjaarscompetitie? Dus doe mee en schrijf je in. Er is een competitie voor elk niveau. Doe je ook mee?

Wil je je aanmelden voor de voorjaarscompetitie, dan kan dat door het inschrijfformulier te mailen aan [email protected]. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 20 december 2019.

Spelers tekort? Geef dat ook even aan, mogelijk hebben de competitieleiders nog wel een aanvulling. Heb je nog geen team en wil je wel graag meedoen aan de competitie, schrijf je dan in. Wij proberen een team voor je samen te stellen!

Op het inschrijfformulier vind je een overzicht van alle competitie mogelijkheden. Op zaterdag is er nog veel ruimte om te spelen. Doe je ook mee?

Kijk voor alle speeldata in het overzicht Speeldata Competitie2020.

‘Vrijdagavond drukte’
De afgelopen jaren zijn er steeds meer leden die graag aan de vrijdagavondcompetitie willen meedoen. Dat heeft er al toe geleid dat veel thuisspelende teams in drie speelrondes moeten spelen. Als er nog meer teams dan afgelopen jaar gaan inschrijven, zullen we helaas over moeten gaan tot loting. We maken dan ook nadrukkelijk het voorbehoud dat inschrijving niet garandeert tot deelname. Uiteraard gaan we dan een systeem hanteren waarbij je bijvoorbeeld in de volgende competitieronde een ‘voorkeurspositie’ hebt.

Veel verenigingen kennen alleen een systeem van individueel inschrijven, waarbij de VCL bepaalt in welke team je wordt geplaatst. Hierdoor hebben nieuwe leden of aspirant-competitiespelers meer kans om in een team te worden geplaatst. TC Bilthoven kent echter nog steeds de mogelijkheid om je ook als team in te schrijven. Dit neemt niet weg dat de VCL kan besluiten om leden ‘bij te plaatsen’ in een team, zodat ook nieuwe spelers de mogelijkheid krijgen om aan de competitie deel te nemen. Uiteraard is en blijft het uitgangspunt dat we het iedereen naar de zin willen maken.  

Zondagmiddag 8&9 competitie
Deze competitievorm is door de KNLTB in 2018 geïntroduceerd en blijkt een groot succes. Ook bij TC Bilthoven hadden we afgelopen voorjaar twee enthousiaste teams die hier aan mee hebben gedaan. Deze competitievorm is vooral geschikt voor spelers die willen beginnen met competitiespelen en op deze manier een beetje willen ‘inkomen’ in het spelen van wedstrijden. Ook is het een leuke manier om spelers van je eigen niveau te leren kennen en ook uit op andere tennisbanen te spelen. Je speelt op de zondagmiddag vanaf 17.00 uur,  zowel uit als thuis. Een team kan bestaan uit dames, heren of gemengd.   Je hoeft je niet als heel team op te geven, wij maken een indeling op basis van inschrijvingen. Wil je meer informatie voordat je je inschrijft? Bel Mirjam Meier, onze 8/9 ambassadeur op 06-5124 8416, of vraag het aan de trainers. 

Financiële bijdrage
De kosten voor deelname aan de competitie bedragen €137,50 per dubbelteam bij 4/5 wedstrijden en € 190,00 per dubbelteam bij 6/8 wedstrijden. Dit betreft het inschrijfgeld bij de KNLTB en de aanschaf van 2 resp. 4 blikken ballen. Dit bedrag wordt bij de aanvoerders automatisch geïncasseerd. Wil je dit binnen je eigen team verrekenen? De ballen zijn jullie eigendom en mag je als team na afloop uiteraard mee naar huis nemen.

We zien je inschrijving graag tegemoet via [email protected]

Met sportieve groet, 

Competitieleiders

Jolande ten Berg                    06 - 30 62 92 56
Marike Kalf                             06 - 48 44 79 98
Saskia Leijten                        06 - 42 72 28 95   

inschrijfformulier_voorjaarscompetitie_2020.docx