Feestelijke afsluiting voorjaarscompetitie

Zaterdag 1 juni hebben we de voorjaarscompetitie feestelijk afgesloten met een BBQ en Theater Groen op Maat. Van tevoren waren een paar ludieke anekdotes uit 90 jaar TC Bilthoven met de theatergroep gedeeld. Ereleden Ton en Lex konden hier smakelijk over vertellen en de groep sloot hier naadloos op aan met haar improvisatiespel. Het publiek genoot duidelijk van de ontboezemingen. Ooit gehoord van de Matecobaan? Of dat uitgeschakelde Wimbledon-spelers ook een potje speelden op het Open Toernooi van TC Bilthoven! Lees de verhalen hier zelf

Zoals altijd bij voorstellingen van Theater in ’t Groen, droeg de begeleidende muziek geweldig bij aan de sfeer in de voorstelling, pianist Peter Huber improviseerde op zijn keyboard en ondersteunde en versterkte zo de voorstelling op een prachtige manier. Ook de acteurs genoten van deze intieme voorstelling.

Overigens speelt Theater in 't Groen van 20 t/m 30 juni op Landgoed Eykenstein in Maartensdijk, zeker een aanrader! Na het toneel verzorgden Joha en Natalya weer de overbekende heerlijke BBQ en konden we nog genieten van de zinderende Roland Garros wedstrijd tussen Griekspoor en Zverev.