Vereniging: route

Het adres Burgemeester van der Borchlaan 11 te Bilthoven vinden veel navigatiesystemen niet of niet goed. Belangrijk om te weten is dat TC Bilthoven aan dezelfde weg ligt als Golfclub De Biltse Duinen. Als je de kleine weg waar de golfbaan aan ligt helemaal tot einde volgt dan kom je bij TC Bilthoven uit. Alternatief voor de navigatieystemen is om de kruising Sperwerlaan - Julianalaan in te geven.

Vanuit de richting Utrecht kom je via de Soestdijkseweg Zuid Bilthoven binnen gereden. Op een gegeven moment zie je aan je linkerhand het gemeentehuis van Bilthoven (een grote witte villa). Daarna ga je bij de derde stoplichten naar rechts (dit is de Boslaan). Je volgt de weg waarbij de Boslaan over gaat in de Sperwerlaan. Je komt langs een winkelcentrum en gaat bij de rotonde rechtdoor. Na een paar honderd meter zit er een bocht naar links in de weg. Na die bocht naar links is na ongeveer 200 meter een afslag naar rechts richting golbaan de Biltse Duinen en de camping. Sla deze weg in en rij de weg langs de golbaan helemaal uit. Je bent nu bij de tennisclub aangekomen.

Vanuit de richting Hilversum kom je via de Gezichtslaan en Soestdijkseweg Noord Bilthoven binnen gereden. Volg Bilthoven Centrum. Op een gegeven moment kom je over het spoor. Daarna ga je bij de eerste stoplichten naar links (dit is de Boslaan). Je volgt de weg waarbij de Boslaan over gaat in de Sperwerlaan. Je komt langs een winkelcentrum en gaat bij de rotonde rechtdoor. Na een paar honderd meter zit er een bocht naar links in de weg. Na die bocht naar links is na ongeveer 200 meter een afslag naar rechts richting golbaan de Biltse Duinen en de camping. Sla deze weg in en rij de weg langs de golbaan helemaal uit. Je bent nu bij de tennisclub aangekomen.