Competitie: Jeugdcompetitie t/m 17 jaar (voorjaar 2021)

Inschrijving was mogelijk tot zondagavond 20 december 2020 om 23:59 uur. 

Het is weer tijd om je aan te melden voor de voorjaarscompetitie. 

Rode en Oranje competitie
De Rode en Oranje voorjaarscompetitie vindt plaats op 8 zondagen in het voorjaar. In een team met ongeveer 5 kinderen speel je wedstrijdjes tegen teams van andere clubs. Voor rood duurt dit ongeveer 1 uur en voor oranje 2 tot 2,5 uur. Voor meer informatie zie www.tenniskids.nl. De wedstrijden zijn afwisselend op ons eigen tennispark en bij verenigingen in de regio.

Groene competitie
In de groene competitie wordt er gespeeld in sets tot 4 met beslissend punt. De Groene competitie vindt plaats op 7 zondagen in het voorjaar. Een competitiedag bij Groen duurt ongeveer 3 uur.

Junioren 11 t/m 14 jaar
Net als de groene competitie wordt er gespeeld in sets tot 4 met beslissend punt. Jongens en meiden spelen met, tegen en door elkaar.

Junioren 13 t/m 17 jaar
De junioren competitie 13 t/m 17 jaar bestaat uit een gemengd competitie, een jongens competitie en een meiden competitie. Er wordt gespeeld in sets tot 6 met een wedstrijdtiebreak in enkel en dubbel.

Bekijk hier alle speeldata 

Geef je nu op!
Doe je ook mee? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. De inschrijving sluit zondagavond 20 december 2020. De kosten voor deelname aan de competitie bedragen 25 euro per persoon; dit is inclusief het inschrijfgeld bij de KNLTB en de ballen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Anne Barendregt via [email protected] of bel 06 13004316. 

Groet,
Jeugdcommissie TC Bilthoven