Vereniging: KNLTB Clubapp & Mijn club

In 2018 neemt TC Bilthoven het communicatieplatform KNLTB.Club in gebruik. Hierbij hoort een App en ook "Mijn club" functionaliteit. Hiermee kan je bijvoorbeeld een baan afhangen (pilot voor 1 baan in 2018), je eigen gegevens up to date houden maar ook nieuws volgen via de KNLTB ClubApp. In de afbeelding hieronder staan de stappen om de KNLTB ClubApp te downloaden. Daaronder staat de instructie om een wachtwoord op te vragen. Dit is tevens geldig voor de Mijn Club omgeving op de website. In de loop van 2018 komt meer nieuwe functionaliteit beschikbaar. Naar verwachting ook het online kunnen inzien van actuele baanbezetting!

Downloaden KNLTB ClubApp

 

Wachtwoord KNLTB ClubApp & Mijn Club op de website

Om te kunnen inloggen moet je je bondsnummer weten. Dit is het nummer rechts onder op je tennispasje (8-cijferig). Rond 15 maart sturen we een uitnodigingsmail rond met je gegevens en bondsnummer omdat de nieuwe pasjes er dan nog niet zijn en veel leden hun bondsnummer niet uit hun hoofd weten. Je kan het ook altijd opvragen bij ledenadministratie@tcbilthoven.nl

Met je bondsnummer kan je via de optie wachtwoord vergeten je wachtwoord aanmaken. Ook kan dat via de uitnodigingsmail van 15 maart. Je hoeft dat maar eenmalig te doen. Wel handig om je wachtwoord voor de volgende keer te onthouden.

Hieronder zien jullie een voorbeeld uitnodigingsmail. Het is een standaard mail vanuit het systeem die afkomstig is van afzender: clubinfo@knltbclub.email

Dit is een standaard mail die wij nu nog niet kunnen aanpassen. Laat je niet verwarren door de teksten over bardienstplanning. Wij kennen het systeem van bardienstschema's niet bij TC Bilthoven.