Ladies Night

Op vrijdag 2 september gaat het gebeuren: Ladies Night 2022. Nadat we twee jaar lang letterlijk en figuurlijk afstand hebben moeten houden, gooiden de Weergoden ook nog roet in het eten maar nu gaan we er helemaal voor: het thema is Ladies Light en wij kijken uit naar een 'verlichte' opkomst.

Vanaf 18.30 uur ben je welkom op de club voor koffie/thee en iets zoets. Om 19.00 uur starten de wedstrijden. Iedereen speelt minstens twee dubbelpartijen waarbij we rekening houden met de speelsterktes. Dit is natuurlijk al een TOP voorbereiding op de najaarscompetitie maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om de sportieve prestaties.

Er zijn mooie prijzen ingebracht door de feestcommissie, in allerlei categorieën. Wij weten dat iedereen stiekem voor de wisseltrofee gaat, welnu, die is bestemd voor de lady met de meest 'verlichte' outfit. Wij zeggen alleen maar BOEHOE om je geheugen op te frissen. Maak die vensterbank alvast maar stofvrij want deze trofee is een once in a lifetime opportunity die je een jaar mag vertroetelen!  

Inschrijven kan via [email protected]
of via het inschrijfformulier bij de bar. Kosten voor deze avond bedragen € 10,00 inclusief koffie/ thee, taart, een hapje en een drankje. De rest is natuurlijk onbetaalbaar!

Wij kijken uit naar jullie komst, sportieve groet van Dames 7: Tasja, Marie, Pepita, Patoune, Birgitte, Marjanne en Natascha