Sponsoren

Cooster 

De coaching accountants van Cooster gaan net even een stap verder dan de meeste accountants. Hun vakkundigheid is vanzelfsprekend, maar de werkwijze is uitgebreider en zeer transparant. Als coaching accountant kennen ze alle spelregels en staan ze bij jouw onderneming langs de zijlijn voor persoonlijke support op elk ondernemend gebied. Dat is Coosters onderscheidend vermogen. Daar word jij beter van!

www.cooster.nl [email protected] T 030 636 96 96 

 

Oscar Prent Assurantiën verzekeringen en hypotheken

Voor al je particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieel advies ben je bij OPA aan het goede adres.

www.opabv.nl Rembrandtlaan 24C 3723 BJ Bilthoven T 035-588 20 30  

 

Werring & Schuler administratie- en belastingconsulenten

Als zelfstandig opererend administratie- en belastingadvieskantoor richt Werring & Schuler zich op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en de ondernemer. Daarnaast verzorgt Werring & Schuler voor een groot aantal particulieren de belastingaangiften.

www.werring-schuler.com Dolderseweg 79 c-f Den Dolder T 030-228 36 21  

 

Boomwerk Bilthoven

Boomwerk Bilthoven is gespecialiseerd in boomverzorging, snoeiwerk en het verwijderen van bomen (klimmend) voor particulieren en bedrijven in de regio Midden Nederland.

www.boomwerkbilthoven.nl [email protected] Frank Sevenhuijsen: 06-420 845 04  

 

ConnAct

ConnAct biedt op maat online business-to-business community platforms voor organisaties, project- of programmateams.

www.ConnAct.online [email protected]  T 06-215 573 35 Paul Swaak  


ELAXXL

ELAXXL is een bureau dat websites voor je ontwikkelt, host en promoot.

www.elaxxl.nl [email protected] T 06-422 079 88  Nick van der Mee

 

Nijland Makelaars Bilthoven

NVM makelaar Nijland helpt graag bij de aankoop en verkoop van een woning en bij het aangaan van een hypotheek. Werkt in Bilthoven, Doorn, Utrecht en Zeist.  

www.nijland.nl [email protected] T 030-228 58 58

 

TennisDirect

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Ze geven je al meer dan 10 jaar toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Als tennislid kun je 10% korting krijgen op alle tennisspullen, door te bestellen via deze link.

www.tennisdirect.nl

Studio Bilthoven

Ontwerp Studio voor Tuin, Interieur & Product. 
 
Henriette Prent en Theresa Lemckert
[email protected] 
www.studiobilthoven.nl 
 

Notarissen Houwing van Beek

Altijd betrokken. Altijd dichtbij. Niet alleen als notaris, maar vooral als mens. Dat staat voorop als we je met raad en daad terzijde staan. Want waar je ook voor komt, je krijgt altijd heldere uitleg.
 
www.houwingvanbeek.nl


Broekhuis

Broekhuis is officieel Volvo en Ford dealer voor regio de Bilt/Bilthoven. 

Als klant van Broekhuis sponsor je onze club. Bij aankoop van een auto, leasecontract, bij schadeafwikkeling en bij onderhoudsbeurten, sponsor je TCB met mooie bedragen. Geef aan dat je TCB-lid bent, zodat wij als club kunnen meeprofiteren.

www.broekhuis.nl

 

JBA Security

Op zoek naar de juiste beveiligingsdienst? Particulier of zakelijk? Ga naar JBA Security.

www.jba-security.nl

 

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze fullservice kantoor in advocatuur en notariaat. Ze zijn gevestigd in Utrecht en behoren tot de top 20 grootste kantoren van Nederland. 

www.vbk.nl


Skout Legal Recruitment

Skout is al meer dan 15 jaar een nichespeler en richt zich op het matchen van legal business counsels. Juristen die jouw organisatie helpen groeien: begrip hebben van de business, oog voor processen, IT minded, zichzelf profileren, kortom als een echte businesspartner samenwerken. Deze manier van werken bespaart kosten en zorgt voor een efficiënter verloop van werkprocessen. Onze juristen komen graag in beweging! Je kan ons inschakelen voor alle legal recruitment vraagstukken: vast, interim, on demand.

www.skout.nl

 

Top’s Edelgebak

Competitietaart nodig? Bestel je originele TC Bilthoven taart uiterlijk een dag van tevoren via [email protected]

Prijs met korting: €12,50 

www.edelgebak.nl

 

Kees

Sportcentrum Kees in Bilthoven is dé plek voor indoor racketsport, individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Sportcentrum Kees ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

www.sportcentrumkees.nl