Sponsoren

Cooster 

De coaching accountants van Cooster gaan net even een stap verder dan de meeste accountants. Hun vakkundigheid is vanzelfsprekend, maar de werkwijze is uitgebreider en zeer transparant. Als coaching accountant kennen ze alle spelregels en staan ze bij jouw onderneming langs de zijlijn voor persoonlijke support op elk ondernemend gebied. Dat is Coosters onderscheidend vermogen. Daar word jij beter van!

www.cooster.nl [email protected] T 030 636 96 96 

 

Oscar Prent Assurantiën verzekeringen en hypotheken

Voor al je particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieel advies ben je bij OPA aan het goede adres.

www.opabv.nl Soestdijkseweg-Zuid 219 Bilthoven T 035-588 20 30  

 

Werring & Schuler administratie- en belastingconsulenten

Als zelfstandig opererend administratie- en belastingadvieskantoor richt Werring & Schuler zich op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en de ondernemer. Daarnaast verzorgt Werring & Schuler voor een groot aantal particulieren de belastingaangiften.

www.werring-schuler.com Dolderseweg 79 c-f Den Dolder T 030-228 36 21  

 

Boomwerk Bilthoven

Boomwerk Bilthoven is gespecialiseerd in boomverzorging, snoeiwerk en het verwijderen van bomen (klimmend) voor particulieren en bedrijven in de regio Midden Nederland.

www.boomwerkbilthoven.nl [email protected] Frank Sevenhuijsen: 06-420 845 04  

 

ConnAct

ConnAct biedt op maat online business-to-business community platforms voor organisaties, project- of programmateams.

www.ConnAct.online [email protected]  T 06-215 573 35 Paul Swaak  

Actie ConnAct: 2 maanden gratis online business community Iedere community heeft een branded en dynamische landingspagina, een specifieke set aan functionaliteiten, eigen gebruikers, specifieke rollen en permissies en toch zijn alle communities weer verbonden. Een digitaal bedrijfsverzamelgebouw dus. Voor samenwerken, leren en innoveren met collega’s maar zeker ook met externe partners. Op een ConnAct-platform kun je veilig alles delen en als communitymanager ben je baas over je eigen werkruimte en community. Je kunt ook een geheel eigen branded platform aanvragen en dat inzetten voor diverse doeleinden.

 

Den Hartog ondersteuning

Den Hartog Ondersteuning is een administratiekantoor dat is gespecialiseerd in mkb– en zzp-administraties voor bedrijven in de regio Utrecht. Zij verzorgen de complete boekhouding tot in de puntjes.

www.denhartogondersteuning.nl Jan Steenlaan 5 Bilthoven T 030-320 00 59  

 

ELAXXL

ELAXXL is een bureau dat websites voor je ontwikkelt, host en promoot.

www.elaxxl.nl [email protected] T 06-422 079 88  Nick van der Mee

 

Emy Wine and Food

ByEmy is gestart als wijnplatform voor een vriendenkring van vinologen, sommeliers, chefs, kleine wijnproducenten, wijnliefhebbers en levensgenieters. Nu is byEmy een wijnwinkel voor iedereen.

https://byemy.wine [email protected] by-emy.com Twijnstraat 42 Utrecht T 0851-307 213  

 

Nijland Makelaars Bilthoven

NVM makelaar Nijland helpt graag bij de aankoop en verkoop van een woning en bij het aangaan van een hypotheek. Werkt in Bilthoven, Doorn, Utrecht en Zeist.  

www.nijland.nl [email protected] T 030-228 58 58

 

Intersport Van Dam superstore Soest

In de superstore van Intersport Van Dam in Soest vind je alle benodigdheden voor je binnen- en buitensportactiviteiten. En natuurlijk alles voor je tennisoutfit. Ook kun je hier je nieuwe tennisracket uitproberen, voordat je deze aanschaft.

www.intersport.nl [email protected] Birkstraat 103 Soest

 

Settlers restaurant en lounge

Bij Settlers kun je 7 dagen per week heerlijk lunchen, dineren en na het tennissen loungen in een relaxte ambiance, hartje Bilthoven. Open vanaf 11.00 uur.

https://settlersrestaurantenlounge.nl T 030-228 77 50

 

Spoelder slagerij

Slagerij Spoelder is de ambachtelijke slager in Den Dolder die staat voor kwaliteitsvlees. Bij Spoelder kun je je vlees ook online bestellen en thuis laten bezorgen.

www.spoelder.nl [email protected]