Training: trainers

TC Bilthoven werkt met een vast team met KNLTB gecertificeerde trainers.

 

Mijn naam is Arjan van den End, 41 jaar jong en al jaren verbonden als trainer aan TC Bilthoven. Ik ben sinds 3 jaar woonachtig in Velp (naast Arnhem), met mijn partner en drie kinderen. Tennis maakt al sinds ik 9 jaar oud ben een belangrijk deel van mijn leven uit. Zonder twijfel een van de mooiste sporten om te beoefenen en dat op alle niveaus en tot op hoge leeftijd. Als trainer/ coach van de eerste teams, waarvan het gemengde en herenteam op Hoofdklasse niveau spelen, durf ik te zeggen dat de trainers er voor alle leden zijn. Ook het opleiden van jeugdspelers vinden wij belangrijk, om ze zodoende een solide basis voor hun verdere (tennis)leven mee te geven. Tot snel op de baan!

0681- 864 128 of [email protected]

 

 

Ik ben Danny Egter, 48 jaar oud en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Bijna 30 jaar tennistrainer en sinds 2008 trainer van TC Bilthoven. Sinds 2019 zie je me niet alleen met een racket in m’n hand op de tennisbaan maar ben ik tevens verantwoordelijk voor het parkbeheer en de barexploitatie. Dus grote kans dat je me ook gezellig treft als je een lekker drankje bestelt!

Mailadres: [email protected] 

 

 

Hallo, ik ben Edgar Schalkwijk en geef sinds 2017 trainingen op het mooiste park van Nederland. Sporten en in het bijzonder tennis zijn een onderdeel van mijn leven. Na mijn studies CIOS en CALO ben ik fulltime trainer geworden. Mijn motto: “alle kinderen en volwassen op een leuke manier laten kennismaken met alle facetten van de tennissport”. Daarnaast heb ik eigen bedrijfje SportisPlezier.nl voor kinderen in de regio Utrecht, waarbij plezier en succesbeleving voorop staan. Tot snel op het tennispark! Groetjes Edgar

Mailadres: [email protected] 

 

 

Mijn naam is Brian van Dooijeweerd, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin in Huizen. Vanaf 2021 mag ik mijn lessen verzorgen op het prachtige park van TC Bilthoven. Voor mij is tennis de leukste sport om te beoefenen. De veelzijdigheid van het spel, met zijn technische, tactische, fysieke, mentale en sociale elementen en de oneindige mogelijkheden om hierin te ontwikkelen zorgen dat het nooit verveelt. Als tennistrainer heb ik van mijn hobby mijn beroep mogen maken, in deze rol help ik spelers bij het behalen van hun doelen.

 

 

Ik ben Scipio Beumer en geef al meer dan 30 jaar met veel plezier en humor les aan alle niveaus. Van beginnend 9 tot wedstrijd 2 en hoop dit nog lang te mogen doen.
Verder ben ik blij dat TC Bilthoven, een prachtige club, mij hiertoe de mogelijkheid bied en hoop dan ook zoveel mogelijk leden te leren kennen. Tijdens les/ clinic of gewoon op de club met een drankje.

Mailadres: [email protected] 

 

 

Mijn naam is Maurits van der Velpen, ik ben 27 jaar jong en woonachtig in Utrecht. Tennis maakt al van kinds af aan deel uit van mijn leven. Tijdens mijn studie, CIOS, had ik de mogelijkheid om voor mijn A licentie te gaan. Want zeg nou zelf van je hobby je beroep maken is toch ontzettend leuk!!
Een paar jaar later heb ik daar mijn B licentie aan toegevoegd. Daarnaast houd ik mijn trainers skills op peil door verschillende cursussen te volgen. Zelf ben ik nog steeds actief aan het tennissen in het 3-circuit. Zowel als speler als trainer wil ik alles eruit halen. Opgeven is geen optie! Tot snel op het mooiste park van Nederland.