Training: trainers

Op T.C Bilthoven worden de tennislessen verzorgd door House of Tennis Academy.

Vanaf 2022 is dit tennisdier op de baan in Bilthoven bezig training te geven, in een omgeving die heel vertrouwd lijkt, want als kind speelde ik uren in de sparrenbossen in Vlaanderen en daarnaast stond ik heel veel op de tennisbaan. Tennisdier Kris Portael in natuurlijke habitat dus! 

In Belgie bereikte ik niveau 2 als speler, werd ik trainer van Nationale kampioenen, was ik coach op de ITF / WTA tour en behaalde diploma’s A, B en C tenniscoach. Vanaf 2010 ben ik in Nederlands aan de slag waar ik hoofdtrainer was bij BLTC Blaricum en Joy Jaagpad. Laatste jaren ontwikkelde ik me vooral als personal trainer, sportpsycholoog, yoga en mindfullness coach. Ook ben ik vaak coach op tennisvakanties.

Op TC Bilthoven ga ik proberen iedereen enthousiast te krijgen voor het verder ontwikkelen van zijn tennis-skills, jong en ouder, van niveau BLAUW tot niveau 3. In de tennistrainingen probeer ik steeds door middel van de juiste oefenstof, op een speelse manier, jullie naar een volgende niveau te brengen.

 

 

 

Ik ben Danny Egter en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Tennistrainer ben ik al bijna 30 jaar en sinds 2008 als trainer van TC Bilthoven. 

Tennissen doe ik zelf nog erg graag. Regelmatig ben ik te vinden op toernooien en competitie speel ik ook in Duitsland. Mijn speelsterkte is 4.

Ik geef met veel plezier training aan zowel senioren als jeugd.

 

 

 

Leon Vellekoop, geboren in 1991 te Delft, begon reeds op 7-jarige leeftijd zijn tenniscarrière in s-Gravenzande. Een mooie carrière die resulteerde in een Nederlands Kampioenschap t/m 14 jaar en een top 50 ranking bij de Nederlandse senioren. Mede door blessures heeft hij zijn droom om 
proftennisser te worden niet waar kunnen maken. Dit heeft hem alleen maar gemotiveerd om zich de afgelopen 10 jaar door te ontwikkelen als allround tenniscoach bij verschillende verenigingen in Nederland.

Leon zet zijn brede ervaring als speler en coach in om zowel de recreatieve als de competitieve tennisser optimaal te begeleiden. Doordat hij de hoofdtrainer is geweest van verschillende verenigingen en doelgroepen kan hij uitstekend inspelen op de wensen van de leden en de club. Leon is het aanspreekpunt voor verschillende verenigingen en trainers. Bij TCB zal hij zich, in samenwerking met de trainers, bezig houden met alle zaken rondom de tennislessen.

[email protected]

 

 

Mijn naam is Jelmer Hoff, ik ben 43 jaar getrouwd en heb een dochter van bijna vier. Op zeven jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis en heb ik in mijn jeugd vooral regionaal veel gespeeld. Toen ik een jaar of 15 was ben ik gestopt met tennis en ben ik andere sporten gaan proberen om jaren later weer met veel plezier het tennis op te pakken.    

Sinds acht jaar geef ik tennisles. Ik heb bij tennisscholen in Nederland gewerkt en ik heb vier jaar in Bahrein in het Midden Oosten les gegeven. Als tennisleraar vind ik het belangrijk om mijn leerlingen een goede basis mee te geven zodat ze maximaal plezier beleven aan de sport. Het plezier wat mensen hebben in tennis vind ik als leraar mooi om te zien en om daar als leraar een steentje aan bij te dragen.

Ik ga met veel plezier bij TC Bilthoven aan de slag en hoop jullie snel op de baan te treffen!

[email protected]