Training: trainers

Op T.C Bilthoven worden de tennislessen verzorgd door House of Tennis Academy.

 

 

Mijn naam is Bart Matthee, 45 jaar oud, woonachtig in Amersfoort met mijn vriendin, samen met onze 3 kinderen vormen wij een samengesteld gezin.

Vanaf mijn 8e jaar ben ik te vinden op de tennisbaan en bevangen door het “ tennisvirus “. De tijd dat je na school naar de tennisbaan ging en daar de rest van de middag te vinden was.

Het is voor mij dan ook geen verrassing dat ik op jonge leeftijd besloot om het trainersvak in te gaan om veel op de tennisbaan te zijn maar ook om mijn passie voor tennis over te brengen aan anderen.

Mijn brede ervaring als hoofdtrainer op verschillende tennisverenigingen in de provincie Utrecht zorgen ervoor dat ik goed kan inspelen op de wensen van leden en de club. Dit deed ik de laatste 6 jaar met een eigen tennisschool voordat deze in 2021 overgenomen is door Balance Tennis Academy.

Eind 2023 is Balance Tennis Academy overgenomen door House of Tennis en kwam de mogelijkheid om bij TC Bilthoven te gaan werken.

Ik pak deze kans om op deze mooie vereniging te gaan werken. De komende jaren neem ik mijn enthousiasme en kennis mee naar jullie vereniging en gaan we met een enthousiast trainers team een verbindende rol spelen met commissies, pachter en de leden van TC Bilthoven. Samen naar meer tennis. Tot snel op de tennisbaan!! 

[email protected]

 

 

Ik ben Danny Egter en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Tennistrainer ben ik al bijna 30 jaar en sinds 2008 als trainer van TC Bilthoven. 

Tennissen doe ik zelf nog erg graag. Regelmatig ben ik te vinden op toernooien en competitie speel ik ook in Duitsland. Mijn speelsterkte is 4.

Ik geef met veel plezier training aan zowel senioren als jeugd.

 

 

 

Leon Vellekoop, geboren in 1991 te Delft, begon reeds op 7-jarige leeftijd zijn tenniscarrière in s-Gravenzande. Een mooie carrière die resulteerde in een Nederlands Kampioenschap t/m 14 jaar en een top 50 ranking bij de Nederlandse senioren. Mede door blessures heeft hij zijn droom om 
proftennisser te worden niet waar kunnen maken. Dit heeft hem alleen maar gemotiveerd om zich de afgelopen 10 jaar door te ontwikkelen als allround tenniscoach bij verschillende verenigingen in Nederland.

Leon zet zijn brede ervaring als speler en coach in om zowel de recreatieve als de competitieve tennisser optimaal te begeleiden. Doordat hij de hoofdtrainer is geweest van verschillende verenigingen en doelgroepen kan hij uitstekend inspelen op de wensen van de leden en de club. Leon is het aanspreekpunt voor verschillende verenigingen en trainers. Bij TCB zal hij zich, in samenwerking met de trainers, bezig houden met alle zaken rondom de tennislessen.

[email protected]

 

 

Mijn naam is Jelmer Hoff, ik ben 43 jaar getrouwd en heb een dochter van bijna vier. Op zeven jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis en heb ik in mijn jeugd vooral regionaal veel gespeeld. Toen ik een jaar of 15 was ben ik gestopt met tennis en ben ik andere sporten gaan proberen om jaren later weer met veel plezier het tennis op te pakken.    

Sinds acht jaar geef ik tennisles. Ik heb bij tennisscholen in Nederland gewerkt en ik heb vier jaar in Bahrein in het Midden Oosten les gegeven. Als tennisleraar vind ik het belangrijk om mijn leerlingen een goede basis mee te geven zodat ze maximaal plezier beleven aan de sport. Het plezier wat mensen hebben in tennis vind ik als leraar mooi om te zien en om daar als leraar een steentje aan bij te dragen.

Ik ga met veel plezier bij TC Bilthoven aan de slag en hoop jullie snel op de baan te treffen!

[email protected]