Training: trainers

TC Bilthoven werkt met een vast team met KNLTB gecertificeerde trainers.

 

Mijn naam is Arjan van den End, 41 jaar jong en al jaren verbonden als trainer aan TC Bilthoven. Ik ben sinds 3 jaar woonachtig in Velp (naast Arnhem), met mijn partner en drie kinderen. Tennis maakt al sinds ik 9 jaar oud ben een belangrijk deel van mijn leven uit. Zonder twijfel een van de mooiste sporten om te beoefenen en dat op alle niveaus en tot op hoge leeftijd. Als trainer/ coach van de eerste teams, waarvan het gemengde en herenteam op Hoofdklasse niveau spelen, durf ik te zeggen dat de trainers er voor alle leden zijn. Ook het opleiden van jeugdspelers vinden wij belangrijk, om ze zodoende een solide basis voor hun verdere (tennis)leven mee te geven. Tot snel op de baan!

0681- 864 128 of hoofdtrainer@tcbilthoven.nl

 

 

Ik ben Danny Egter, 48 jaar oud en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Bijna 30 jaar tennistrainer en sinds 2008 trainer van TC Bilthoven. Sinds 2019 zie je me niet alleen met een racket in m’n hand op de tennisbaan maar ben ik tevens verantwoordelijk voor het parkbeheer en de barexploitatie. Dus grote kans dat je me ook gezellig treft als je een lekker drankje besteld!

Mailadres: trainer_danny@tcbilthoven.nl 

 

 

Hallo, ik ben Edgar Schalkwijk en geef sinds 2017 trainingen op het mooiste park van Nederland. Sporten en in het bijzonder tennis zijn een onderdeel van mijn leven. Na mijn studies CIOS en CALO ben ik fulltime trainer geworden. Mijn motto: “alle kinderen en volwassen op een leuke manier laten kennismaken met alle facetten van de tennissport”. Daarnaast heb ik eigen bedrijfje SportisPlezier.nl voor kinderen in de regio Utrecht, waarbij plezier en succesbeleving voorop staan. Tot snel op het tennispark! Groetjes Edgar

Mailadres: trainer_edgar@tcbilthoven.nl