Extra padel informatie

Wanneer gaat de bouw starten, hoe lang duurt dit en hebben we daar last van tijdens het tennissen?
We koersen op start bouw in Q1 2024. De bouw, met grondwerk duurt circa 2 maanden. Er zal zeker overlast zijn, maar in deze maanden hebben we daar het minste last van. De bouw moet in ieder geval voor half maart klaar zijn in voorbereiding op het nieuwe tennis- en competitieseizoen. Wat realistisch is.

Hoe wordt bepaald welke aanmeldingen worden geaccepteerd (indien er een teveel aan inschrijvingen is)?
Eenvoudig principe voor aanmeldingen: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wel op basis van commitment, dus een aanmelding is pas geldig na overmaken van €50 inschrijfgeld / aanbetaling. Dit geldt voor zowel bestaande leden als nieuwe leden.

Direct op de eerste dag is het maximum bereikt van de geplande voorinschrijving (onder bestaande leden). Er zal snel besloten worden over eventuele uitbreiding van de voorinschrijving. Communicatie hierover volgt.

Kan ik mijn inschrijfgeld / aanbetaling terugkrijgen?
Indien je op een later tijdstip toch afziet van het lidmaatschap dan krijg je dit bedrag NIET terug. Indien om welke reden dan ook de padelbanen in 2023 niet beschikbaar komen heb je recht op teruggave van €50 zonder verdere kosten of verplichtingen.

Gaan we ook competitie spelen? 
In het eerste jaar zullen we geen competitie spelen. Voor daarna zal het bestuur bekijken wat de mogelijkheden en animo voor competitie (en toernooien) is. 

Wordt er ook les aangeboden?
Lessen zullen we al wel in het 1e jaar proberen te organiseren in overleg met onze huidige tennisschool partner.

Is er een mogelijkheid voor losse baanhuur? 
We kiezen bewust en nadrukkelijk voor een lidmaatschapsysteem, waarbij we de sfeer van de vereniging in stand willen houden en de leden de mogelijkheid geven om gebruik te maken van de banen wanneer men wil. Losse baanhuur zal derhalve in beginsel niet mogelijk zijn.
 
Ik heb nog een andere vraag. Met wie kan ik contact opnemen? 
Stuur een email met je vraag naar [email protected]