Lidmaatschap: contributie

Het lidmaatschap van TC Bilthoven is een jaarlidmaatschap en loopt van 1 januari t/m 31 december. Het park en de banen zijn meestal rond 1 april open. In de wintermaanden kan er afhankelijk van de weersomstandigheden op een beperkt aantal banen worden doorgespeeld.

Hieronder is meer informatie over de contributie opgenomen. Om direct in te schrijven klik hier

Tarieven
De Algemene Leden Vergadering heeft op 2 april 2024 de contributie voor 2024 als volgt vastgesteld:

Lidmaatschap Contributie
Tennis Senior lidmaatschap € 262,50
Padel Senior lidmaatschap € 225.00 (dit is tarief 2023, ntb)
Tennis en Padel Senior lidmaatschap € 325.00 (dit is tarief 2023, ntb)
Tennis Studerende senioren t/m 25 jaar € 161,00 
Tennis Junioren 13 t/m 17 jaar € 160,00
Tennis Junioren 9 t/m 12 jaar € 138,00
Tennis Junioren 5 t/m 8 jaar € 54,00 *

* Junior leden worden lid voor 54 euro en hebben speelrecht tot 18:00 uur met een senior lid. Dus ook deelnemers aan tenniskids worden direct lid. Bij Tenniskids wordt gebruik gemaakt van de methode tenniskids.  (klik hier voor meer informatie over tenniskids). 

Bij gedurende het jaar lid worden hanteren we voor nieuwe leden vanaf 1 juni een lager pro rata tarief (gerekend vanaf 1 april, de start van het seizoen; bijvoorbeeld vanaf 1 juni 22% korting, vanaf 1 september 56%)

Familiekorting
Wanneer 4 of meer personen uit één gezin en wonend op één adres actief/spelend lid zijn van de vereniging, wordt een gezinskorting van 10% op het totale contributiebedrag verleend. 
Om in aanmerking te komen voor familiekorting moet dit worden aangevraagd via de ledenadministratie.  De korting wordt later als credit terugbetaald. 

Automatische incasso
Eind maart worden de contributies in rekening gebracht. We doen dat reeds jaren standaard via automatische incasso. Dit is clubbeleid geworden omdat het werken zonder de incasso's veel te arbeidsintensief is. Het runnen van de clubfinanciën zou dan ondoenlijk worden. We verzoek u dan ook het juiste IBAN / BIC nummer door te geven en de tenaamstelling. Dit kan via: [email protected]


Definities

5-8 categorie met ingang van het jaar waarin je 5 wordt t/m het jaar waarin je 8 wordt

9-12 categorie met ingang van het jaar waarin je 9 wordt t/m het jaar waarin je 12 wordt

13-17 categorie met ingang van het jaar waarin je 13 wordt t/m het jaar waarin je 17 wordt

Senior ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt

Studerend senior ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt t/m het jaar waarin je 25 wordt

Voorbeeld: Je 13de verjaardag is op 20 oktober 2018. Je valt dan vanaf 1 januari 2018 in de categorie 13-17 jaar.

Opzeggen

Opzeggen dient uiterlijk 1 december te gebeuren voor het lidmaatschap van het daarop volgende tennisseizoen. Er is een uitzondering voor 5-8 jarigen die t/m 20 maart kunnen opzeggen (net voor aanvang van het seizoen). Opzeggingen mailen naar: [email protected]

Opzeggingen zijn pas definitief na bevestiging van ontvangst, leden zijn zelf verantwoordelijk om voor de opzegdatum de bevestiging te verkrijgen.

LET OP: Om te kunnen trainen is lidmaatschap een voorwaarde. Met eind van de training stop lidmaatschap echter niet automatisch: zorg dat je dit apart opzegt indien gewenst. Uiteraard is het ook mogelijk lid te blijven zonder training te volgen.