Seniorencompetitie 17+ (voorjaar 2021)

Inschrijving was mogelijk tot zondagavond 20 december 2020 om 23:59 uur. 

Doe je ook mee? Schrijf je dan in! Iedereen moet zich individueel inschrijven, aanmelding per team is niet langer mogelijk. Uiteraard mag je in het formulier wel je voorkeur voor een team aangeven.    

Speeldata
Spelers dienen beschikbaar te zijn op alle competitie- én inhaaldagen. De data zijn nog onder voorbehoud.

Hoe verloopt de indeling van de competitie?
Het kan voorkomen dat er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare competitieplaatsen. Vooral de vrijdagavond is een populaire speeldag. Om te voorkomen dat het nachtwerk wordt is het maximum aantal teams op vrijdagavond 10. Hiervan kunnen wij 8 vriendenteams en 2 nieuw te vormen teams plaatsen. Een leuk alternatief is de zaterdagavond 25+ dubbelcompetitie, voor dames-, heren- en gemengde teams.

Bij het indelen willen we ook leden die nog nooit competitie gespeeld hebben en/of nieuwe leden een kans geven om deel te nemen. Je kan je individueel inschrijven, dan delen we je in op basis van speelsterkte, leeftijdsgroep en/of voorkeur. Of je geeft op het inschrijfformulier aan bij wie je in een team wilt.

Het kan dus zijn dat bij te veel inschrijvingen een speler of team niet ingedeeld kan worden. Soms is een loting nodig. Indeling en loting vinden plaats onder toezicht van een bestuurslid en een competitieleider van TC Bilthoven. Ben je uitgeloot? Dan krijg je sowieso een plek in het najaar.

Bekendmaking indeling en vragen over indeling
De voorlopige indeling wordt uiterlijk 1 februari 2021 bekend gemaakt via de website. Vragen en opmerkingen over de voorlopige indeling kunnen na publicatie binnen één week doorgegeven worden via email aan [email protected]
Rond 1 maart 2021 wordt de definitieve indeling bekend gemaakt via de website.

Competitiebijdrage
De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie bedragen €137,50 per dubbelteam bij 4/5 wedstrijden en € 190,00 per dubbelteam bij 6/8 wedstrijden. Dit betreft het inschrijfgeld bij de KNLTB en de aanschaf van ballen. Dit bedrag wordt bij de aanvoerders automatisch geïncasseerd. Wil je dit binnen je eigen team verrekenen? De ballen zijn jullie eigendom en mag je als team na afloop uiteraard mee naar huis nemen.

Baancommissaris
Gedurende alle competitieweekenden zijn op vrijdagavond, zaterdag en zondag baancommissarissen aanwezig. Deze baancommissarissen zijn nodig om het verloop van alle wedstrijden in goede banen te leiden aan de hand van het baanschema. 
Als je deelneemt aan de competitie ben je ook verplicht één dagdeel te helpen als baancommissaris.

Meer informatie
Op de KNLTB website vind je meer informatie over de competities. Ook kun je hier tijdens de competitie terecht voor uitslagen en veelgestelde vragen.

Voor overige vragen neem je via mail contact op met de competitieleiders van de voorjaarscompetitie via [email protected]

Met sportieve groet, 

Jolande ten Berg                  
Marike Kalf                       
Saskia Leijten