Vereniging: welkom op de club

Welkom bij TC Bilthoven! Leuk dat je bij ons komt tennissen. Op deze pagina vind je praktische informatie die je wil weten voordat je je eerste bal op onze mooie park slaat. En bekijk hieronder de video van ons beheerdersechtpaar Annegien en Danny. 

Over ons

TC Bilthoven werd opgericht op 1 maart 1934 en is uniek gelegen in het bos. De vereniging heeft 8 gravel- en 2 smashcourtbanen, die allen van licht zijn voorzien. De vereniging telt ruim 950 leden, waarvan zo'n 225 jeugdleden. Een club kan niet zonder vrijwilligers: het bestuur en de commissies. Met elkaar zetten we ons in om van TC Bilthoven 'de mooiste club van Nederland' te maken, waar iedereen met plezier kan tennissen. 

Het hele jaar door zijn er evenementen en er kan ook meegedaan worden aan competitie. We hebben een vaste trainerskern van 6 trainers, die tennislessen verzorgen op alle niveau's.

Tennispark en clubhuis

Ons tennispark is open van 9.00 uur tot 22.00 uur (zaterdag en zondag tot 18.00 uur)

Het clubhuis en terras zijn vanaf 5 juni weer open

KNLTB ClubApp

TC Bilthoven heeft het communicatieplatform KNLTB.Club in gebruik. Hierbij hoort een App en ook "Mijn club" functionaliteit. Hiermee kan je bijvoorbeeld een baan afhangen, je eigen gegevens up to date houden maar ook nieuws volgen via de KNLTB ClubApp, de competite en toernooi indeling en resultaten zien en tennismaatjes vinden.

Lees meer over KNLTB ClubApp

Hoe werkt online een baan reserveren

Training

TC Bilthoven werkt met een vast team met KNLTB gecertificeerde trainers, die trainingen verzorgen op alle niveau's. Trainingen worden zowel in de zomer als de winter gegeven. Bekijk de informatie over de zomertraining senioren en zomertraining jeugd. Is de inschrijving gesloten? Neem dan contact op met Arjan van den End om te kijken wat de mogelijkheden zijn: [email protected]

Lees meer over onze trainers

Competitie 

De vereniging heeft altijd tennis op niveau (competitie en toernooien) gecombineerd met recreatief tennis voor de gehele familie.

Ontdek meer over de seniorencompetitie

Ontdek meer over de jeugdcompetitie

Activiteiten

Het hele jaar door zijn er leuke evenementen voor jeugd en senioren. Zoals clubkampioenschappen, familietoernooi, ladies & mens night, clubladder en dubbelen op donderdag. Ook hebben we al diverse keren het Open Bilthoven georganiseerd. Houd onze nieuwsberichten en Facebook pagina in de gaten voor meer activiteiten.

Contact

Heb je als nieuw lid vragen? Neem contact op met Jur Stelder, via [email protected]

Klaar om te tennissen?

Voordat je op de fiets stapt, willen we je vragen om de corona richtlijnen te lezen. En daarna kan je natuurlijk direct een baan reserveren. Veel tennisplezier!