Hoe werkt online reserveren?

Een baan vooraf reserveren kan via de website en vanuit de ClubApp. Op de website vind je dit rechtsboven in 'Reserveer je baan'. In de Clubapp kan je dit vinden bij Spelen > Baan reserveren.

Om een baan te reserveren heb je altijd je bondsnummer en een wachtwoord nodig. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet, download deze dan snel. Je zoekt TC Bilthoven op en logt dan in met je bondsnummer en wachtwoord. Weet jij je wachtwoord niet meer? Kies dan voor Wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan een mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen (te wijzigen).

Baan reserveren
Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een 'rondje met een streep' (stopbord) staat, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het 'poppetje' geeft aan dat de baan gereserveerd is voor training.

Het 'plusje' betekent dat je die op die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes.

Door op een gemaakte reservering ('tennisballetje') te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.