Het laatste nieuws

Op deze pagina houden wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 
Laatste update: 23 oktober 2022

TC Bilthoven is al een tijd bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van padelbanen. Hierbij worden we begeleid door Sweco uit De Bilt.

Op 3 juli is de voorinschrijving voor padel gestart en dat leverde veel aanmeldingen op. Het enthousiasme om te padellen is groot.

Op 21 juli is de vergunningsaanvraag ingediend bij de Gemeente De Bilt. We hebben ook een gesprek met de campingeigenaar gehad en de plannen toegelicht. Een aantal vaste campinggasten heeft zoals verwacht bezwaren tegen de komst van padelbanen. We gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om de overlast zo gering mogelijk te laten zijn. We willen een goede buur zijn en blijven in gesprek.

Naar aanleiding van de vergunningsaanvraag heeft de gemeente aanvullende vragen gesteld. Dat betekent dat de planning van het vergunningstraject, het grondwerk en de aanleg van de banen zoals deze eerder op de ALV is afgegeven vertraagt met minimaal zes (6) weken. 

We hopen dat we nog voor het broedseizoen kunnen starten met de werkzaamheden, maar de kans bestaat dat dit niet lukt en we daardoor nog meer vertraging oplopen met de realisatie van de padelbanen. De komende periode zullen we samen met Sweco werken aan de beantwoording van de aanvullende vragen en uitvoering van aanvullende onderzoeken.

Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen en zullen zo snel mogelijk duidelijkheid geven over de planning.