Clubkampioenschappen 2020 groot succes!

Na een lange tijd van social distancing, thuiswerken en online sportlessen, mochten we eindelijk vrij tennissen. Nu ook wedstrijden op de club weer werden toegestaan én de bar open mocht, werd het tijd voor de Clubkampioenschappen!

Van vrijdag 3 t/m zondag 12 juli organiseerden we de STAYCATION Clubkampioenschappen. Dank aan alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers, sponsoren en Danny & Annegien voor een mooie week.

Bij de senioren streden 204 leden op 40 onderdelen om de prijzen in 242 wedstrijden. Dit zijn 60% meer deelnemers dan vorig jaar! Ook de hogere categorieën waren dit jaar vertegenwoordigd met inschrijvingen in HE2, HE4, DD4 en HD4

Ruim 50 junioren tennisten meer dan 125 wedstrijden in categorie groen/geel. Ook hier 60% meer deelnemers dan in 2019.

Voor junioren in de categorie rood en oranje waren er wedstrijdjes en was er een clinic. Bijna 50 jonge leden hebben, onder super enthousiaste begeleiding van trainers Edgar en Sander, veel plezier gehad op zaterdag.

Miljarden zandkorrels op het Beach Tennisveld

De Clubkampioenschappen stonden in het teken van STAYCATION met o.a. beachtennis (dankzij onze sponsor Oscar Prent Assurantiën), heerlijke hangmatten en een prachtige tent.

Regen mocht de pret niet drukken

De weerapps werden zorgvuldig in de gaten gehouden. Hierdoor konden 2 dagen regen tijdig opgevangen worden in de Keeshal, waarvoor onze dank.

Clubkampioenschappen weekmenu

Behalve tosti’s, broodjes kroket en drankjes was er een speciaal weekmenu geregeld door Danny en Annegien. Variërend van paella, pastasalade tot indische maaltijd.

Nog meer tennis

Naast de prachtige wedstrijden waren er ook nog vier clinics voor nieuwe leden. En werd er op de finaledag een demonstratie wedstrijd gemengd dubbel gegeven.

Winnaars gefeliciteerd

Alle junioren winnaars hebben prachtige bekers gekregen. Winnaars bij de senioren ontvingen een 20 euro tegoedbon om te besteden bij de bar met gratis bitterballen van Dan&Gien. Met een flesje wijn namens onze sponsor byEmy werden de verliezend finalisten blij gemaakt. Alle uitslagen zijn te vinden via toernooi.nl

Bekijk de uitslagen senioren

Bekijk de uitslagen junioren

Foto's

We hebben nog meer leuke foto's gemaakt tijdens het toernooi. Die vind je via Google Foto's en op Facebook.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en gezelligheid!