Clubkampioenschappen 2020 groot succes!

Na een lange tijd van social distancing, thuiswerken en online sportlessen, mochten we eindelijk vrij tennissen. Nu ook wedstrijden op de club weer werden toegestaan én de bar open mocht, werd het tijd voor de Clubkampioenschappen!

Van vrijdag 3 t/m zondag 12 juli organiseerden we de STAYCATION Clubkampioenschappen. Dank aan alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers, sponsoren en Danny & Annegien voor een mooie week.

Bij de senioren streden 204 leden op 40 onderdelen om de prijzen in 242 wedstrijden. Dit zijn 60% meer deelnemers dan vorig jaar! Ook de hogere categorieën waren dit jaar vertegenwoordigd met inschrijvingen in HE2, HE4, DD4 en HD4

Ruim 50 junioren tennisten meer dan 125 wedstrijden in categorie groen/geel. Ook hier 60% meer deelnemers dan in 2019.

Voor junioren in de categorie rood en oranje waren er wedstrijdjes en was er een clinic. Bijna 50 jonge leden hebben, onder super enthousiaste begeleiding van trainers Edgar en Sander, veel plezier gehad op zaterdag.

 

Miljarden zandkorrels op het Beach Tennisveld

De Clubkampioenschappen stonden in het teken van STAYCATION met o.a. beachtennis (dankzij onze sponsor Oscar Prent Assurantiën), heerlijke hangmatten en een prachtige tent.

Regen mocht de pret niet drukken

De weerapps werden zorgvuldig in de gaten gehouden. Hierdoor konden 2 dagen regen tijdig opgevangen worden in de Keeshal, waarvoor onze dank.