Seniorencompetitie (najaar 2024)

Schrijf je in voor de najaarscompetitie via dit inschrijfformulier.

Inschrijving sluit zondag 2 juni 2024 om 23:59 uur. 

De najaarscompetitie telt 5 speeldagen, allen in september en oktober. Vanwege de korte duur van de najaarscompetitie in verhouding tot de bewerkelijkheid van het samenstellen van teams zijn er 3 mogelijkheden om in te schrijven: 

  1. als team. De aanvoerder schrijft een compleet team in en zorgt er voor dat alle teamleden op de hoogte zijn van de inschrijving. Teams worden gerangschikt op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten.
  2. als individu in de starterscompetitie. Je neemt dan deel aan de 8&9 competitie. Er is een 8&9 competitie op donderdag en zondag. Na jouw inschrijving stellen we de teams samen. Uiteraard kunnen 8&9 teams zich ook als team inschrijven, er is dan een mogelijkheid dat er spelers bijgeplaatst worden.
  3. als invaller  

 

Meer informatie

Met ingang van dit jaar wordt de najaarscompetitie om promotie/degradatie gespeeld. Dus tot en met de laatste wedstrijd blijft het spannend! Meer info over Najaarscompetitie | Tennis.

De vrijdagavond is een populaire speeldag, houdt er rekening mee dat we teams kunnen uitloten. Soms zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare competitieplaatsen. Na ontvangst van alle aanmeldingen, zullen we mede op basis van baancapaciteit, bepalen of, en hoe, elk team een plek kan krijgen in deze competitie. 

Regen
Johan neemt ruim op tijd de beslissing over de bespeelbaarheid van de banen. Is de wedstrijd afgelast? Volg dan deze stappen:

  1. informeer de aanvoerder van de tegenstander direct en bespreek met Johan een inhaalmogelijkheid
  2. inhaal datum afspreken (gebruik de inhaaldagen in het KNLTB schema)
  3. inhaal dag in KNLTB app zetten
  4. baan laten afhangen bij Johan/Nataliia via [email protected]

Competitiebijdrage
De kosten voor deelname aan de najaarscompetitie bedragen €100 per dubbelteam bij 4/5 wedstrijden en € 135 per dubbelteam bij 6/8 wedstrijden. Dit betreft het inschrijfgeld bij de KNLTB en de aanschaf van ballen. Dit bedrag wordt bij de aanvoerders automatisch geïncasseerd. Wil je dit binnen je eigen team verrekenen? De ballen zijn jullie eigendom en mag je als team na afloop uiteraard mee naar huis nemen.

Voor alle competitiedagen zal een app-groep met de aanvoerders en Johan aangemaakt worden. Voor overige vragen neem je contact op met de competitieleiders van de najaarscompetitie via [email protected]

Met sportieve groet, 

Sandra Verdegaal 
Anne Marie Jonker