Aankondiging ALV 31 maart 2021

28 januari 2021


Save the date: ALV 31 maart 2021
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is gepland op woensdag 31 maart van 20.00-21.30 uur. We hopen uiteraard dat deze ALV kan plaatsvinden in het clubhuis. Als dat vanwege de coronamaatregelen niet kan, houden we een digitale ALV (via Zoom). Dat is officieel goedgekeurd middels een spoedwet in de 2e Kamer.

Naast de gebruikelijke financiĆ«le jaarstukken, het jaarplan en begroting 2021 staat ook de benoeming van de nieuwe voorzitter en de vacature voor secretaris op de agenda. Voorzitter Steven Chamuleau heeft besloten om de voorzittershamer op de komende ALV te gaan overdragen. Helaas kan hij het voorzitterschap door zijn intensieve werkzaamheden in het ziekenhuis dit niet meer combineren. Het bestuur draagt de huidige secretaris voor als kandidaat voor het voorzitterschap: Ellen Julius. Dit zal uiteraard formeel besloten moeten worden door de ALV. 
Hieruit volgt ook een vacature voor de functie van secretaris. 

Leden kunnen zich ook kandidaat stellen voor bestuursfuncties, daarvoor moeten ze worden voorgedragen door minimaal 10 leden en dient de voordracht minimaal 4 weken voor de ALV schriftelijk aangemeld te worden bij de secretaris ([email protected]). 

De vergaderstukken worden uiterlijk 2 weken voor de ALV toegestuurd en gepubliceerd op de website. 

Bestuur TCB

Nieuwscategorieën