Bestuurswisseling: afscheid Chris en Jolande, welkom Susan en Martijn

14 april 2024


Tijdens de ALV vergadering van 2 april jl. hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden en twee nieuwe verwelkomd:

Chris Baas heeft de afgelopen vijf jaar de financiën van onze club beheerd en ook een paar grote projecten begeleid: de transitie naar ledverlichting op de banen, de ombouw van baan 9 en 10 naar Topclay en het project om padel te omarmen en op TCB mogelijk te maken: de vergunning voor 4 padelbanen is begin april bij de gemeen te ingediend.

Daarnaast hebben we ook afscheid genomen van Jolande ten Berg-Van der Meer als Bestuurslid Tennis. Jolande heeft de afgelopen jaren heel veel taken bij onze club op zich genomen en zich ingezet, waaronder 25 jaar als  Verenigings Competitie Leider (VCL). In de 4 jaar dat zij in het bestuur heeft gezeten, heeft zij de competitie begeleid, een geheel nieuwe Open Toernooi Commissie opgestart, het park opgeruimd en het dak schoongemaakt en eigenlijk alles wat verder maar nodig is om een club draaiende te houden. Voor al haar activiteiten bij onze club in de afgelopen jaren, hebben we Jolande daarom tot Lid van Verdienste benoemd. ‘Ik vind het een enorme eer om mijn steentje aan de mooiste club van Nederland te hebben kunnen bijdragen. En ik ben heel erg trots om naast mijn moeder op het bordje (met namen leden van verdienste) in het clubhuis te mogen hangen’, aldus Jolande.

We willen Chris en Jolande heel erg bedanken voor al hun inzet in de afgelopen jaren! 

De bestuursfuncties Penningmeester en Bestuurslid Tennis zijn overgenomen door Susan Houben en Martijn Frijters en samen met Ellen Julius (voorzitter) en Buck de Boer (secretaris) vormen zij het komende jaar het bestuur van TC Bilthoven. 

Nieuwscategorieën