Bilthoven Open 2021 voor alle tennisliefhebbers

19 augustus 2021


Bilthoven Open 2021 powered by Burgersdijk Makelaars en OPA B.V.

Het is bijna zover. Op zaterdag 21 augustus start het Open Toernooi. Meer dan 400 deelnemers uit de regio strijden in de categorie 2 t/m 8 om de prijzen. Onder hen maar liefst 85 TCB leden. We kijken uit naar een mooie week, met hoogstaand tennis, elke dag lekkere maaltijden en veel gezelligheid. 

Het thema van deze week is Lounge en DJ Menno levert voor de vrijdagavond een playlist met heerlijke lounge-muziek aan. Uiteraard kan je hier coronaproof van genieten (zitten op het terras). Daarnaast zorgen Danny & Annegien de hele week voor lekker eten. Dus kom gezellig kijken. Elke avond staan er mooie partijen in de HE2 en DE2 gepland. En je kan natuurlijk je clubgenoten aanmoedigen.

Het toernooischema en de wedstrijdplanning vind je hier: mijnknltb.toernooi.nl

Beschikbaarheid banen
Van zaterdag 21 augustus t/m zondag 29 augustus zijn veel banen dus in gebruik voor het Open Toernooi. Vrij spelen kan natuurlijk op doordeweekse dagen overdag tot 17 uur. In het weekend zijn er 5 tot 6 banen vrij tot 9.30 uur. Dus voor vroege vogels nog een mogelijkheid om te spelen. Check de beschikbaarheid in de Clubapp of op de website. 

OP DE FIETS
Als je komt spelen of kijken, kom dan zoveel mogelijk op de fiets. Dan blijft er voldoende parkeergelegenheid over voor spelers van buitenaf. Kom je toch met de auto. dan verzoeken we je met klem om - bij drukte op de parkeerplaats - langs de weg, beneden, in de berm te parkeren en géén gebruik te maken van de parkeerplaats van de Golfclub of de camping. Hier wordt streng op toegezien. Daarnaast wordt fout parkeren bij ons park aan de verkeerde kant van het hek beboet door de gemeente.

CORONA
We willen jullie vragen als je komt spelen of kijken je te registreren bij aankomst op het park. Jullie kunnen hiervoor de QR-code op het bord bij de ingang scannen. Daarnaast is het verplicht om te zitten op het terras en in het clubhuis en vragen we jullie op het park voldoende afstand van elkaar te bewaren.

VERSE MAALTIJDEN
Zoals elk jaar hebben we elke dag verse maaltijden, bereid door Danny & Annegien. Kom vooral een hapje eten en geniet van al het spektakel en de lounge-vibes op ons park.

Voorweekend  : Gegrilde kip met friet en salade
Maandag         : Spaghetti
Dinsdag           : Spareribs met friet en salade
Woensdag       : Indofood van BungBungBadi
Donderdag      : Andijvie met bal gehakt, spekjes en jus
Vrijdag             : Indofood van BungBungBadi
Zondag            : Charlie’s Burger (aanmelden vooraf niet nodig)

Aanmelden voor de maaltijden kan tot 2 dagen van te voren aan de bar, een appje naar Annegien (06-11119087) of een mailtje aan [email protected]

SPEKTAKEL OP HET HOOGSTE NIVEAU
Met 23 deelnemers in de HE2 en 12 in de DE2, zijn er elke avond wedstrijden op het hoogste niveau te bewonderen. Welke talenten, oud profs en oud-winnaars van Bilthoven dit jaar meedoen, zien jullie vrijdag als de schema's gepubliceerd worden.

Wij hebben er zin in! Tot volgende week,

Alec, Teun, Timo, Tom, Wesley, Dimitar, Joris en Tomas

Nieuwscategorieën