Club van Honderd maakt TC Bilthoven nog leuker

17 juli 2019


De Club van 100 investeert in extra faciliteiten voor jong en oud, in en om het clubhuis, waardoor tennissen en een bezoek aan TC Bilthoven voor iedereen zichtbaar beter wordt.  

Voor wie?
Voor leden van tennisvereniging TC Bilthoven die onze vereniging een warm hart toedragen en op deze manier willen bijdragen. Leden van de Club van 100 kunnen suggesties doen voor een bestedingsdoel. Jaarlijks wordt een informele bijeenkomst georganiseerd waarbij naast een gezellig samenzijn ook de bestedingsdoelen worden besproken.  

Bijdrage
De bijdrage bedraagt jaarlijks €100,- (via automatische incasso) voor een periode van 5 jaar. Leden van de Club van 100 worden vermeld op het “Club van 100-bord” in het clubhuis. Daarnaast zijn er de volgende overige mogelijkheden:

• Silver member - extra € 50,- (totaal jaarlijks € 150,-)

• Gold member - extra € 150,- (totaal jaarlijks € 250,-)

• Diamond member - extra € 400,- (totaal jaarlijks € 500,-)  

De gift is aftrekbaar van het inkomen als het een periodieke gift betreft met een vast bedrag voor minimaal 5 jaar. De Club van 100 is een initiatief van het bestuur; een aparte commissie wordt aangesteld voor het beheer. (2 leden uit het bestuur en 1 lid uit de sponsorcommissie).   

Aanmelden via [email protected] 

Nieuwscategorieën