Kampioenen van de voorjaarscompetitie

10 juni 2019


De voorjaarscompetitie is afgelopen. Het was een mooie sportieve periode met over het algemeen lekker weer. Maar liefst 5 teams zijn kampioen geworden. Heren 1 op zondag promoveerde naar de hoofdklasse en ons Gemengd 1 wist zich knap te handhaven in de Hoofdklasse op zondag. Dames 1, 2, 6 en 8 maakten er op vrijdagavond een feestje van. Kampioenen gefeliciteerd! 
De competitie werd afgesloten met een gezellige barbeque op het terras. Met dank aan Danny en Annegien.

Topniveau
Ons eerste gemengde team komt uit in de landelijke Hoofdklasse (hoogste reguliere competitie klasse) en heeft zich knap weten te handhaven. Hoogtepunt was toch wel de vijfde speeldag toen de tegenstanders met Jean-Julien Rojer, nummer 15 van de wereld in het dubbelspel, in de gelederen aantraden. Een compliment voor de spelers uit het team bestaande uit Brian, MJ, Joris, Dennis, Annick, Sofie, Dido en Miriam!

Daarnaast een hele mooie prestatie van Heren 1. Zij zijn kampioen geworden in de 1e klasse en gaan volgend jaar Hoofdklasse spelen. Op gelijke hoogte met het gemengde team dus. Extra knap omdat de competitie begon met een 1-5 nederlaag, maar daarna toonde het team zijn klasse en vechtlust. Felicitaties aan Tomas, Nick, Elgin, Tom en Alec. Het kampioensteam!

Nieuwscategorieën