Lustrum tiebreak challengetoernooi op 28 april

07 april 2024


Ter ere van het 125-jarig jubileum van de KNLTB wordt de Tiebreak Challenge georganiseerd: een landelijk dubbeltoernooi waaraan alle tennisclubs in Nederland kunnen deelnemen. De voorrondes worden gespeeld op zondag 28 april op onze eigen club. De finalewedstrijden vinden plaats op het heilige gras van Rosmalen. Daar wil toch iedereen een keer spelen?

Doe je ook mee? Schrijf je in met je maatje (m/v) of alleen. Alle speelsterktes kunnen met elkaar spelen. Leeftijd is vanaf 15 jaar. De winnaars van dit toernooi spelen op 16 juni op Libéma Open in Rosmalen. Inschrijven kan via deze link voor 18 april.

Dag: zondag 28 april 2024
Tijd: 12.00-18.00 uur (v.a. 17.00 uur prijsuitreiking, borrel en lustrumtheater)
Vragen kun je mailen naar [email protected].

De Tiebreak Challenge op 28 april kent een bijzondere afsluiting. Speciaal voor ons lustrum hebben wij theatergroep Groen Op Maat uitgenodigd om met het publiek een improvisatievoorstelling te maken. Naar aanleiding van verhalen van het publiek of een hoofdgast spiegelen drie acteurs en een toetsenist de vertellingen en zo ontstaat een ter plekke geïmproviseerde voorstelling. Voel je uitgenodigd om met ons en elkaar te delen wat 90 jaar TC Bilthoven in jouw leven betekent.
Groen op Maat bestaat uit: Coen Teeuw; Diederik Vollenga; Inge Kersten (spel). Peter Huber (toetsen) en Nelly van der Geest (Interview). Groen op Maat is het impro-gezelschap van Theater in ’t Groen uit Groenekan. 

Nieuwscategorieën