Nagenieten van succesvolle lustrumweek

10 juli 2019


Wat een heerlijke week, het lustrum van TC Bilthoven is goed gevierd. Het weer was ons goed gezind, elke dag een stralende dag en lekker tennisweer. 

Met de Open dag en clinic van Jacco Eltingh werd de lustrumweek gestart op zaterdag 29 juni. Een hele warme dag, met veel goede tips van oud-toptennisser Jacco Eltingh, onze eigen trainers en het 1e Gemengd Zondag team. Een aantal geinteresseerden uit de omgeving kwamen een kijkje nemen op de club of deden mee aan de clinic.  

De clubkampioenschappen begonnen zondag 30 juni. Elke dag waren er leuke wedstrijden en werd er gestreden om de winst. 

De avonden waren gevuld met leuke activiteiten voor sponsors, oud-bestuursleden, besturen van tennisclubs uit de omgeving en natuurlijk ook voor onze leden. Voor de jeugd was er een kids middag met bingo, disco en taartenbakwedstrijd, voor de ouderen een bridgedrive en wijnproeverij. En niet te vergeten de pubquiz en feestavond.

Op zondag 7 juli werd de lustrumweek afgesloten. De clubkampioenen werden in het zonnetje gezet en iedereen werd getrakteerd op aardbeien met slagroom.

Natuurlijk kon dit allemaal niet zonder de lustrumcommissie (Brigit, Wilbert, Caroline, Machteld, Ivo en Paul) en de inzet van Danny en Annegien. Dank jullie wel!!

Nieuwscategorieën