Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie 2021

06 december 2020


Doe je ook mee aan de voorjaarscompetitie? Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Er is een competitie voor verschillende niveaus, voor de jeugd en voor volwassenen. Schrijf je nu in!

Jeugd
Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen. Of je pas net begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen. Dus ook voor kinderen die met de rode en oranje bal spelen. Hier vind je meer informatie over de jeugdcompetitie t/m 17 jaar. Inschrijven kan hier

Senioren
Er is een competitie voor iedereen, op alle niveaus hebben we een passend aanbod. Soms zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare competitieplaatsen. Vooral de vrijdagavond is een populaire speeldag. Een leuk alternatief is de zaterdagavond 25+ dubbelcompetitie, voor dames-, heren- en gemengde teams. Lees hier meer over de voorjaarscompetitie, zoals competitievormen, speeldata en indeling. 

Iedereen moet zich individueel inschrijven, aanmelding per team is niet langer mogelijk. Uiteraard mag je in het formulier wel je voorkeur voor een team aangeven. Inschrijven kan hier. 

De inschrijving sluit zondagavond 20 december 2020.

Nieuwscategorieën