Training start maandag

21 maart 2021


Maandag 22 maart start de zomertraining weer! Meer dan de helft van de leden heeft zich aangemeld. Bij de senioren zelfs 50% meer dan vorig jaar. Geweldig nieuws! En een flinke puzzel voor de trainers om iedereen te kunnen plaatsen.

De trainingen worden dit seizoen verzorgd door de volgende KNLTB gecertificeerde trainers: Arjan van den End, Brian van Dooyeweerd, Danny Egter, Edgar Schalkwijk, Maurits van der Velpen en Scipio Beumer. Zij stellen zich hier graag aan jullie voor. 

Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft inmiddels een mail ontvangen met de indeling en tijden. Heb je die niet ontvangen? Neem dan contact op via [email protected]

Vrijspelen
Elke doordeweekse avond zijn er voldoende banen beschikbaar om vrij te spelen. Van onze 10 banen worden namelijk maximaal 4 banen na 20 uur gebruikt voor trainingen. En ook in de weekenden is er volop ruimte. Zolang de avondklok geldt zijn de tennisavonden helaas korter en zal elke trainer rechtstreeks met zijn groep afspraken over de trainingstijden maken.

Nieuwscategorieën