Vrijwilligers gezocht!

22 december 2022


Zonder vrijwilligers kunnen we als club niet bestaan. We hebben afgelopen jaar een paar grote uitdagingen gehad en die hebben we - met jullie hulp – tot een goed einde kunnen brengen. Maar er blijft werk aan de winkel en daar hebben we jullie hulp bij nodig. We zijn op korte termijn op zoek naar leden die ons willen helpen met het invullen van de volgende vacatures:

Financiële administratie: om de penningmeester bij te staan zoeken we iemand die de betalingen en de facturatie (contributie, competitie) zou willen regelen. Tijdsbesteding ongeveer 2 x per jaar een dag contributie en 2 x per jaar een dag competitie. Daarna nog wat werk aan betalingsregelingen, ook wat meer werk (mails en vragen beantwoorden) in de weken na de facturaties.

Jeugdcommissie (meerdere kleine rollen)
Voor de jeugd is het erg belangrijk om wedstrijdjes te spelen en mee te doen aan de competitie, clubkampioenschappen en toernooitjes. Dan is tennis leuker. We zoeken een paar ouders die samen met trainers de voor- en najaarscompetitie organiseren en meehelpen met het organiseren van wedstrijden. Zonder hulp van de ouders lukt het niet. Dat laten we toch niet gebeuren? Het gaat om de volgende rollen:

  1. Competitie jongste jeugd (oranje en rood)indelen teams samen met trainers en organiseren begeleiding competitieochtenden (1 of 2 ouders)
  2. Competitie jeugd (groen en geel): inschrijven  KNLTB, indeling teams met trainers en communicatie rondom de competitiedagen (1 of 2 ouders)
  3. Organisatie van de clubkampioenschappen (juni): promotie, indeling wedstrijden, wedstrijdtafel  (5 ouders)
  4. Organisatie jeugdtoernooi (juni/juli): dit kan een dag of weekendtoernooi zijn, verschillende taken zoals promotie, inschrijving wedstrijdindeling en activiteiten organiseren (5 ouders)

Daarnaast zijn we op zoek naar ouders die mee willen helpen bij de organisatie van de clubkampioenschappen en jeugdtoernooi (juni/juli). Help je mee? Mail dan naar [email protected] 

Toss-master: Vanaf november starten we met een toss-avond op maandagavond (voorlopig 1x per maand). We zoeken toss-masters die deze avonden wil begeleiden. Ontvangst, toss en tijdsbewaking. Zelf mee tennissen kan natuurlijk ook. Meld je aan via [email protected] 

Sponsoring: de sponsorcommissie zoekt een paar enthousiaste leden om samen de sponsorkar te trekken. Er zijn verschillende taken, zoals sponsoren werven, relatiebeheer, sponsormaterialen en prijzen regelen, sponsoravond organiseren etc. Meer info en interesse, check Ivo via [email protected] 

Aarzel niet als je een leuke vacature voorbij ziet komen. Wil je meer info, bel of mail ons dan. https://www.tcbilthoven.nl/bestuur ([email protected], of bel 06-22500835 Ellen Julius)

Of misschien heb je wel een groepje dat het leuk vindt om zich samen ergens voor in te zetten. Laat het weten aan Buck, onze secretaris op [email protected].

En bedenk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Bestuur TCB

Nieuwscategorieën