Vrijwilligers gezocht en vacature full time trainer

10 oktober 2021


Een club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Of je nu een toernooi organiseert, nieuwe leden verwelkomt, competitie indelingen maakt, een mailing verstuurt of het park blad vrij maakt. Er is zoveel te doen. Dankzij de inzet van heel veel leden kunnen we tennissen op TCB en bruist TCB van de activiteiten. Maar we kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken!

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Beheerder KNLTB Matchapp
De pilot met de KNLTB Match app (interne competitie met onderlinge wedstrijdjes van één uur) is geslaagd. In de zomer deden veel enthousiaste leden mee aan de ladder en/of poultjes. Een leuke manier om wedstrijden te spelen, en ook eens tegen onbekende leden te spelen. Ook heel handig voor nieuwe leden om speelmaatjes te leren kennen. We willen graag doorgaan met de KNLTB Matchapp en zoeken een vrijwilliger die dit wil oppakken. Het is vrijwel volledig gedigitaliseerd, dus niet heel veel werk, de app heeft meer mogelijkheden dan wij nu gebruiken, dus het is leuk om dat op te zetten zodat we in de wintermaanden ook weer wedstrijden kunnen spelen. Heb je interesse, meld je dan bij Jolande via [email protected]

Jeugd Commissie
Voor het komende jaar willen we de Jeugd Commissie uitbreiden. Leuk als er een ouder aansluit voor de organisatie van een aantal events voor onze jongste jeugd (rode en oranje kids). Daarnaast  zijn we op zoek naar ouders die mee willen helpen bij de organisatie van de clubkampioenschappen voor de jeugd! Het jeugdtoernooi dit jaar, met meer dan 100 spelers was zeer geslaagd. Ben je geïnteresseerd, meld je dan s.v.p. aan bij Anne : [email protected]

Vacature Trainer
Vanwege het toenemende aantal leden en de grote vraag naar trainingen zijn we op zoek naar een enthousiaste, betrokken fulltime trainer om het trainersteam te versterken vanaf maart 2022. 

Wij zoeken een professionele, ambitieuze, allround fulltime trainer die in het bezit is van minimaal een KNLTB A-licentie (B- en/of C- Licentie is een pré). Daarnaast verwachten we een actieve rol bij ledenwerving en het stimuleren van wedstrijd spelen, zoals deelname aan competitie, clubkampioenschappen en andere clubactiviteiten. 
De vacature vind je hier https://www.tcbilthoven.nl/training

Nieuwscategorieën