Werkzaamheden ivm vervanging smashcourt banen 9&10

17 juni 2022


De werkzaamheden voor de vervanging van de smashcourtbanen 9 & 10 starten op maandag 20 juni. De banen zijn dan de komende 5 tot 6 weken niet bespeelbaar.

Let op! De trainingen die op deze banen gepland staan worden verplaatst naar andere banen. Het kan zijn dat een baanreservering daarom geannuleerd worden. Hopen op jullie begrip.

Om toch de speelmogelijkheden te verruimen zijn de gravelbanen tot 23 uur te boeken. We zullen dit in het afhangsysteem aanpassen. 

Werkzaamheden
De eerste week staat in het teken van het maken van een werktoegang met rijplaten, het oprollen van de huidige toplaag, het inbrengen van de leidingen voor de beregeningsinstallatie en het voorbereiden van de ondergrond.

Maandag 27 juni zal de SuperSub schuimbetonlaag worden aangebracht. De parkeerplaats is deze dag niet te gebruiken, kom dus op de fiets!

Deze dag zal er een vrachtauto met betonpomp op het park staan. Enkele dagen later zal een nabewerking van deze laag plaatsvinden om de gewenste vlakheid te verkrijgen. Dan volgt er een periode waarin het schuimbeton moet uitharden. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden zal dit ca. 2 weken zijn.

Daarna zal de Top Clay toplaag ge├»nstalleerd worden. Dit duurt ca. 3 ├á 4 dagen. Hier is nog geen exacte dag voor ingepland, aangezien dit afhankelijk is van het uitharden van de schuimbeton. Vervolgens kan de afwerking plaatsvinden (sproeiers, netpalen, netten, opruimen rijplaten etc).  

We zullen er zeker wat hinder van ondervinden, pas je aan en wees voorzichtig. De verwachting is dat ergens eind juli/begin augustus de banen in gebruik kunnen worden genomen.

Bestuur TCB

Nieuwscategorieën