Van de voorzitter

29 april 2021


Beste TCB leden, 

Met veel plezier neem ik de voorzittershamer van Steven over. Bedankt voor het vertrouwen. Ik ga mijn uiterste best doen om samen met het bestuur de ingeslagen weg voort te zetten en nog veel mooie dingen voor TCB te realiseren. 

Graag bedank ik namens het bestuur en alle leden Steven voor zijn inzet de afgelopen 2 jaar. Met zijn energie, plannen en enthousiasme, een goed team van vrijwilligers en Danny & Annegien om zich heen is het gelukt de sfeer op de club terug te brengen. TCB leeft! Het is jammer dat Steven het bestuur heeft verlaten, maar we hebben alle begrip en respect voor zijn keuze. Steven, we hopen je natuurlijk nog veel op de club te zien, gewoon lekker tennissen.

Ik ben nu 4 jaar lid van deze mooie club en voel me er thuis. Van huis uit ben ik opgegroeid met tennis en heb ik veel moois beleefd als speler, op diverse clubs en tijdens competitie en toernooien. Al weer ruim 3 jaar ben ik nu werkzaam bij de KNLTB, waardoor ik goed zicht heb op ontwikkelingen voor verenigingen en leden, om de club nu en in de toekomst gezond en levendig te houden.

Toen ik 2 jaar geleden op de ALV was, werd ik getroffen door het enthousiasme en de plannen van Steven en het nieuwe bestuur en besloot ook mijn steentje bij te dragen. Inmiddels zijn we met z'n 7-en, de taken binnen het bestuur zijn goed verdeeld en iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. Erg fijn dat Buck in ons bestuur is toegetreden als secretaris. Als nieuw lid vertegenwoordigt ze een belangrijke groep leden. 

Met dit team ga ik deze uitdaging als voorzitter dan ook graag aan, alle vertrouwen dat we de energie en positieve ontwikkeling van de club kunnen vasthouden en verder uitbouwen.En er komt nog veel op ons pad, we zien trends, digitale innovaties en ontwikkeling voor leden, voor de sport en op het park. We zullen moeten meebewegen en afwegen wat bij ons past. Het is mijn doel om TC Bilthoven een club te laten zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Een club die open staat voor iedereen, jong en oud, recreant of prestatieve speler. Voor families en vrienden, maar ook voor individuele leden.

Samen met het bestuur, de trainers, Danny & Annegien en alle vrijwilligers zal ik me verder inzetten om tennis en wellicht ook padel te organiseren voor onze leden, maar ook voor mensen die wat meer vrijblijvend eens willen spelen op onze club en de sport willen ontdekken. We zorgen voor veel reuring, activiteiten en mensen op de club, dat is goed voor de horeca, voor de betrokkenheid en binding van onze leden en draagt bij aan een financieel gezonde club. TCB is een plek om elkaar te ontmoeten, plezier te hebben en actief bezig te zijn. Dat is de waarde van een vereniging.

Ik heb er zin in.  Onze plannen voor 2021 zijn uitgebreid toegelicht op de ALV. Je leest ze terug in het bijgevoegde jaarplan en in het verslag van de ALV.

Gelukkig hebben we in deze coronatijd bijna altijd kunnen tennissen, zowel in de zomer als in de winter. We snakken nu naar de opening van het terras, om gezellig een drankje te drinken na het spelen en de mogelijkheid om weer leuke activiteiten te organiseren. Nog even geduld en dan gaan we weer volle kracht vooruit.
Tot die tijd, blijf gezond en kom tennissen!

Tot snel op de club!



Ellen Julius

Jaarplan TCB 2021.pdf

Nieuwscategorieën